spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Extremely Rotten Death Metal vol. 9

Event aflyst

Extremely Rotten Death Metal vol. 9

Fra DKK 145,00

Beskrivelse

Pumpehuset og Extremely Rotten Productions bringer 2021s første pilrådne dødsmetalkonstellation i Kransalens velkendte kulsorte rammer, når ERDM Vol.9 byder indenfor i vinterkulden til endnu en aften med aktuelle og benhårde bands fra den danske undergrund.

Denne aften vil foruden helt igennem brutal livemusik fungere som officielle releaseshows for både DEIQUISITOR og CHAOTIAN, der begge har spritnye udgivelser med sig.

DEIQUISITOR vil for første gang have deres nye MLP "Humanoid" tilgængelig til salg, et album som bliver udgivet i januar af lokale Night Shroud Records og Extremely Rotten Productions. Med et relativt tætpakket bagkatalog allerede er DEIQUISITOR nu klar med en ny 6-sangs MLP, som igen viser deres udvikling i sangskrivning, men ikke desto mindre sølet til i deres genkendelige brutale højtempo-dødsmetal.

CHAOTIAN vil have en teaser-EP ved navn "Adipocere Feast" på gaden og til salg til denne koncert, på både 7" vinyl og kassettebånd - udgivet af Extremely Rotten Productions. Efter to velmodtagne demoer, frister CHAOTIAN os med 2 nye sange, inden deres debut album vil blive optaget. De formår igen at lave en grusom blanding af både doomet og grindet dødsmetal, blandet omkring en kerne af catchy riffs og legende trommespil

STRYCHNOS er igen tilbage efter flere års stilhed, da de i afslutningen af 2020 spillede to koncerter og beviser, at skønt der er gået 7 år, siden de sidst var udgivelses- og liveaktuelle, har bandet været fortsat i udvikling. STRYCHNOS er nu ved at have færdiggjort sangskrivningen til deres længe ventede debut album. Med deres blanding af både melodiøs black metal og mørk dødsmetal er de altså tilbage og bidrager med deres eget take på undergrundsekstremdød til den voksende københavnske dødsmetalscene.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .