Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Eyal Lovett Trio: "Through the Rain" with special guest Gilad Hekselman

Afholdt event

Eyal Lovett Trio: "Through the Rain" with special guest Gilad Hekselman

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

06 feb 2022 kl. 16:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Eyal Lovett Trio er en de mest fascinerende bands på den nutidige Europæiske jazzscene. I februar, udgiver trioen deres fjerde plade “Through the Rain.” For at fejre udgivelsen, inviterer de maestro Gilad Hekselman (ISR/New York) - en de mest anerkendte jazzguitarister i verden. Efter samarbejdet på deres anden plade “Tales from a Forbidden Land,” hvor Gilad var gæsteguitarist, mødtes de igen under tre koncerter i Danmarks mest prestigefyldte koncertsale.

“The melody is Eyal’s Lovett art form, a tune that really makes you think.”

“Also Through the Rain” præsenterer unikt, ekspressivt og lyrisk musik og søger efter skønhed og visdom efter erfaring med udfordrende tider. Musikken på pladen består delvist originale kompositioner og israelske folkesange. Lyden er inspireret af groove af den moderne jazz, historiefortælling potentiale af klassisk musik og farver fra israelsk og middelhavs musik.

“Lovett pens delicate, achingly beautiful melodies.” 

Eyal Lovett Trio spiller hvert år i de mest etablerede koncertsale i Europa, Storbritannien og Israel. I 2017, fik trioen prisen "Artist of the Year" af "Jazzy Berlin" og i 2018, vandt de førsteplads i den internationale jazzkonkurrence "Jazz Wings" i Warszawa. Eyal Lovett Trio turnérer året rundt og deltager i musikfestivaler i Tyskland, Polen, Tjekkiet, Italien, Holland, Storbritannien, Israel og siden 2021 i Danmark.

Medvirkende: 

Eyal Lovett (ISR/DK) - Piano
Gilad Hekselman (ISR/US) - Guitar
Jan Sedlák (CZ/DK) - Double bass
Aidan Keith Lowe (AU/DE) - Drums

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .