spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

EYES + Oxx + OvO (IT) at Stengade // Sorte Firkant Festival

Afholdt event

EYES + Oxx + OvO (IT) at Stengade // Sorte Firkant Festival

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

Sorte Firkant Musikfestival folder de tunge skyts ud med en sand nedstigning i skærsilden på Stengade. Her vanker der både hårdtslående hardcore, eksperimenterende italiensk doom og en katarsisk knytnæve af clusterfuck-core.

Døre kl. 20 / Koncert kl. 21

Arrangementet er en del af Sorte Firkant Musikfestival og finder sted på Stengade. Du kan følge med i Facebook-eventet for hele festivalen her.

Den alternative Nørrebro-festival Sorte Firkant sætter gang i Nørrebro med masser af svedige koncerter fra 19-28. august. Festivalen skulle have fundet sted i januar. Nu bliver det i stedet en sensommer-festival, hvor du kan se frem til navne som Tootard, OvO, EYES, Tvivler og mange flere. ALICE er med til at præsentere festivalen, som finder sted på forskellige locations på Nørrebro – bl.a. Støberiet, Stengade og Brorsons Kirke.

Denne aften på Stengade er der skruet fuldt op for den tunge musik med en solid gang hardcore, støj og doom på programmet med to eksplosive danske acts i form af EYES og Oxx og med fornemt italiensk besøg fra OvO.

EYES består af fem unge veteraner fra den danske metal- og hardcore scene, og deres nye album ‘Underperformer’ afspejler et orkester, der ikke bekymrer sig en døjt om, hvad fans, scene og folk i øvrigt måtte mene og forvente. Man fornemmer et kunstnerisk slægtskab med orkestre som Daughters, Pissed Jeans og Converge – alle bands som har startet med en bestemt lyd og over tid har ændret og udviklet deres musikalske vision betydeligt; noget EYES også selv sigter efter – og lykkes med.

​​Den italienske noise-duo OvO har bevæget sig på de internationale post-rock-, industrial- og avant-doom-scener i næsten to årtier, og udgav i starten af 2020 deres tiende album “Miasma”. Duoen har ry for yderst intense koncerter, der blander teatralsk performance med beskidt metal og som ofte trækker på både italiensk horror-stemning, queer-æstetik og surrealistiske afstikkere.

Endelig kan man glæde sig til Aarhus-bandet Oxx, der byder på rendyrket musikalsk katarsis, og som selv bl.a. har beskrevet deres musik som clusterfuck-core. Tænk en blanding af math, noise, sludge, avantgarde, fri improv, afrobeat og meget mere. Du ved aldrig helt hvilken retning, du bliver hevet i, men du ved at det ikke er for sarte sjæle. Senest har bandet udsendt albummet “The Skeleton is Just a Coat Hanger; These Are the Black Strings That Make You Dance”, og nu er de klar til at vælte Sorte Firkant med deres kompromisløse lyd.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Stengade, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .