F*ckup Friday med Xenia Duffy

F*ckup Friday med Xenia Duffy

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

09 jun 2023 kl. 14:30 - 16:00

Beskrivelse

Hvad tænker vi vejer tungest, når vi skal ansætte til virksomheder som gerne vil være en del af den bæredygtige udvikling? Skal vi ansætte efter passion, kompetencer, dem der har taget den rigtige uddannelse eller tage klimaaktivisterne?

Til denne Fuckup Friday kan du få den ærlige fortælling fra Xenia Duffy, CEO og seniorrådgiver i Zeal, keynote speaker, underviser i forretningsmodeller inden for planetens grænser i ind- og udland samt medforfatter af flere bøger om iværksætteri og tre bundlinjer.


Selvom Xenia Duffy har 20 års erfaring med rekruttering, så har hun, hvis hun selv skal det, lavet sin del af fuckups når det kom til at skulle sammensætte det rigtige team. 

"Når vi snakker om den grønne omstilling så snakker vi om teknologi og produkter, men jeg mener at vi skal have en meget større samtale om hvordan vi finder de rigtige mennesker, som skal løfte opgaven."
- Xenia Duffy 

Arrangør

Bæredygtig Herning er et inspirationshus, et co-work space og en katalysator for vores bæredygtige udvikling.

E: info@baeredygtigherning.dk
T: +45 3939 1630
Gl. Skolevej 1, 2. sal
7400 Herning

Lokation

Bæredygtig Herning, Gl Skolevej 1, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .