Få den rette viden & et værdifuldt netværk - halvårsabonnement for virksomheder

DKK 1.500,00

Sted

Dato

01 sep 2022 kl. 18:00 - 03 nov 2022 kl. 20:00

Beskrivelse

Med dette halvårsabonnement sikrer du dig 2 faste pladser ved de følgende 5 arrangementer i Perspektivet Interessenetværk og kan tilbyde nøglemedarbejdere at deltage og få ny inspiration. I en tid hvor kravene til vores viden hele tiden ændrer sig, og de netværksbaserede relationer får større betydning for eksempelvis salg, er dette forum velegnet til at hente skræddersyet viden og nye relationer i. 

Arrangementerne ligger kl. 7.30-10 eller kl. 17.30-20, i Aalborg, på nedenstående datoer. 

Hertil kan tilkøbes pladser ved sommer- og julearrangementerne, der mere uformelt har fokus på netværk og de gode relationer, der i længden er med til at skabe værdifuld forretning.

Hvad kan du forvente

Netværket er, ud over abonnementsholderne, åbent for alle med interesse for det emne, der sættes spot på. Emnet skifter ved hvert arrangement og er altid relateret til vores arbejdsliv. Netværket popper up i en ny virksomhed hver gang og konceptet er bygget op som en modereret paneldebat imellem et skiftende ekspertpanel og deltagerne. Ekspertpanelet består af nordjyske erhvervsprofiler med specialviden om arrangementets emne. 

Stifter & ejer af Perspektivet Interessenetværk, Sina Harbo, fungerer som mødeleder og moderator. 

Datoer & emner i Perspektivet Interessenetværk

Torsdag d. 3, marts 2022 - Fremtidens salg hos CoolRunner

Torsdag d. 7. april 2022 - Debattonen på de sociale medier hos Public Image

Torsdag d. 5. maj 2022 - Balance i arbejdslivet hos Krifa

Torsdag d. 26. august 2022 - Iværksætteri hos Syndikatet

Torsdag d. 8. september 2022 - Bæredygtighed hos Niras

Torsdag d. 6. oktober 2022 - Nye måder at anskue stress på

Torsdag d. 3. november 2022 - Rekruttering - lokationen opdateres

Tilkøb

Fredag d. 10. juni - Sommerarrangement 

Fredag d. 25. november 2022 - Julearrangement 

Begrænset antal pladser 

Da arrangementerne er med et begrænset deltagerantal, for at sikre videns- og netværksværdien, er der blot frigivet 5 virksomhedsabonnementer. 

Emner og lokationer opdateres i takt med planlægningen - indtil de lægger fast har du som abonnementsholder mulighed for at komme med ønsker til både emner og virksomheder. 

Velkommen i Perspektivet Interessenetværk - vi giver din investering fuld vidensafkast!

Sina Harbo kan kontaktes på kontakt@sinaharbo.dk. 

Arrangør

Lokation

Aalborg, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .