Få dig dog et job Roskilde

28 feb 2019 kl. 18:30 - 20:30

Privaten, Galpestykket 251, 4000 Roskilde


Kort video om foredraget

Rikke Frandsen:

En sommeraften i privaten hos Camille blev forvandlet til en lille tidsrejse tilbage til hendes ophav, med ærlighed, nærvær og en levende fortælling om hvilke gaver og udfordringer der har bragt hende til hvor hun er idag. For mig et indblik i at Camille har en masse at give og dele, så helt sikkert en hjertelig anbefaling her fra mlg.
Jeg følte mig inspireret til at købe hendes bog med hjem som jeg glæder mig til at læse.

Sannah Olsen:

Et par timer i Camilles selskab giver altid stof til eftertanke. Hun er en inspirerende person, der åbent fortæller om hendes eget liv og de erfaringer, der har bragt hende hen til, hvor hun er i sit liv lige nu. Jeg glæder mig til at læse bogen ” Få dig dog et job!”, den er med garanti en ligeså sprudlende bog at læse som Camille er som person.

Trine Terp:

Deltog i foredraget “så få dig dog et job” i Horsens.
Fantastisk foredragsholder – så jordnær, ærlig og levende at høre og se på.
Jeg blev meget inspireret og der blev sat mange gode tanker igang, som jeg nu vil begynde at arbejde hen imod.
Vil glæde mig meget til at læse bogen “Så få dig dog et job”

Hvad gør dig glad? Ved du det? Kan du mærke det?

Jeg hedder Camille og jeg er forfatter, foredragsholder og coach. Jeg har hele mit liv følt mig som Columbus må have følt det da han navigerede gennem verdenshavene på vej mod land - søgende, nysgerrig og modig.

Mit håb med dette foredrag og min debutbog "Få dig dog et job!" er at hjælpe så mange mennesker jeg kan med at opnå den samme lykkefølelse og ro i tilværelsen, som jeg selv sidder med i dag. Det er ikke nemt at være opdagelsesrejsende i sit eget liv, men jeg har fundet frem til redskaber og metoder som jeg bruger til at vippe glad og lykkeligt frem og tilbage i livet - og disse redskaber kommer jeg ind på i mit foredrag, detaljeret og brugbart.

Det vil glæde mig meget hvis dette foredrag og måske også min bog kan hjælpe dig.

Jeg afholder foredraget i privaten, hvor der befinder sig en kat.

Med masser af kærlighed

Camille

Få dig dog et job

Salg lukket