spring til hovedindhold

Få inspiration og teknikker til at mestre dagligdagens udfordringer - Foredragsaften af Livsvejleder Stine Klarskov

Få inspiration og teknikker til at mestre dagligdagens udfordringer - Foredragsaften af Livsvejleder Stine Klarskov

Fra DKK 175,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Stine Klarskov, en erfaren livsvejleder og foredragsholder, påpeger, at mange mennesker kæmper med at bevare roen, overblikket og den sunde fornuft, når de står over for uventede udfordringer i hverdagen.

Det kan for eksempel være at modtage en chokerende besked, der får én til at miste kontrollen over sit liv eller sin fremtid, eller at få en uventet regning, som man ikke har penge til at betale. I disse situationer kan man let miste overblikket og blive overvældet af frygt, angst og negative tanker, der kan føles ukontrollerbare.

Men hvordan kan man genfinde tro, håb og tillid, når alt ser håbløst ud? Stine Klarskov deler sine teknikker og værktøjer til at vende det negative til noget positivt, og hjælper dig med at skabe det liv, du ønsker.

Stine har 12 års erfaring som selvstændig stress- og sundhedsbehandler og har tidligere arbejdet som frivillig seniorrådgiver hos Børns Vilkår. Hun har personligt overvundet et alvorligt sygdomsforløb og er kommet ud på den anden side med et nyt syn på livet.

Følg Stine Klarskov på de sociale medier: FB Sundhed og Trivsel, Instagram eller LinkedIn


Arrangør

Min baggrund: Selvstændig stress – og sundhedsbehandler med 14 års erfaring, samt været offentlig ansat som jobkonsulent i et Jobcenter, yderligere har jeg været frivillig seniorrådgiver på Børnetelefonen – Børns Vilkår. 

Jeg er erfaren foredragsholder, og min passion er at ”gøre en forskel for andre”, hvilket gør, at jeg i dag tager rundt i hele landet og afholder mine livsinspirerende foredrag om mit helt ”nye liv”- inspiration og motivation for rigtig mange, som har svært ved at mestre livet.

 Du kan booke mig til dit foredrag via www.foredragsportalen.dk

Lokation

Shanti Spirit Center , Jernbanegade 12g, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder