Event aflyst

Få mere energi, livsglæde, tid og overskud

DKK 195,00

Sted

Dato

02 apr 2020 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Omgiv dig med ting, der giver værdi

Et foredrag om oprydning ved oprydningscoach Sanne Severinsen fra Rum Til Livet, der er blevet kaldt Danmarks svar på Marie Kondo

Hvis du er som de fleste, har du tre slags ting i dit hjem.

Ting, du rigtigt godt kan lide. Yndlingsting, som giver dig værdi.

Ting, du ikke kan lide. Energidræbere, måske rod, måske noget du har fået i gave eller noget, som du af en anden grund har svært ved at skille dig af med.

Ting, du i virkeligheden er ret ligeglad med. Fyld! Ting, du måske helt har glemt, du har.

Når vi lykkes med at sortere ud i energidræberne og fyldet, og når vi primært omgiver os med yndlingsting, påvirker det vores hjem og vores liv positivt. Udover at du får bedre plads og lettere ved at holde orden, beskriver mange, at de får mere energi og mere tid til det, der virkelig betyder noget.

Det kan dog være svært at finde tid og overskud til oprydningen – og endnu sværere at skille sig af med ting.

Kom med til foredraget og få ny motivation og inspiration til din oprydning.

Bliv klogere på:

gevinsterne ved oprydning.

hvor du begynder, og hvad du helt konkret kan gøre.

hvordan du beslutter, hvad du skal beholde, og hvad du skal slippe.

hvorfor det er svært at give slip på ting, og hvordan du kan gøre det alligevel.

Arrangør

Lokation

Grønneledet, Grønneledet 20, Lellinge, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .