Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Faculty of Senses, Meeting #2

Afholdt event

Faculty of Senses, Meeting #2

Fra DKK 40,00

Beskrivelse

Rammen om vores møde bliver denne gang Laurits Jongejans fødested, villaen på Cæciliavej i Valby.Arkiteken Svend M. Hvass, forfatter til bogen ISE om shinto-helligdommen Ise Jingu, giver en særlig introduktion for at åbne mødet.Derefter kommer vi til at se nærmere på Laurits Jongejans værk “shrine of sacred fears”, som på en gang er et elektromekanisk musikinstrument og et skulpturelt lille hus inspireret af japanske helligdomme.Hans værk spiller ca. 20 minutter som en kort koncertmeditation. Og så vil Georg Jagunov tage os med på en rejse i tiden, idet han læser en fortælling, som bliver illustreret af en opsætning af flint, mos, jord og vand.Vi slutter diskussioner af varierende planlagt karakter med te og kage.

Faculty of Senses Meetings er en række af performances, talks og diskussioner. Rækken fokuserer på emner omkring vores menneskekroppe som mekanisk system der arbejder sammen med vores bevidsthed og vores sanseapparat. På møderne ser vi nærmere på teknikker, metoder, ritualer og værktøjer som kan bruges til at træne bevidstheden og belyse dens begrænsninger inkl. vores opfattelsesevne og vores (begrænsede) evne til at opfatte på mellemmenneskeligt niveau.Med møderne ønsker vi at etablere et åbent fælleskab af kunstnere, videnskabsfolk og andre interesserede i emnet. Et mål undervejs er at åbne den kunstneriske process - en form for “open source”  til fælles inspiration. Vi planlægger at holde omkring 4-5 møder i 2020.  For hvert møde søger vi et nyt sted som kan danne en ideel ramme omkring den eller de planlagte værker og præsentationer.

Arrangør

Faculty of Senses (FoS) is an artist-run initiative that explores new cross sensory art forms through research, public talks, workshops and performance.

FoS focuses on the senses and the apparatuses both within and external to the body that we use to perceive and engage with the world.

FoS creates public platforms in which artist practitioners and researchers engage with and reflect on these sensory apparatuses within a cultural-historical framework.

FoS aims to create an “open source” inspired model for creating community around these topics.

Lokation

Cæciliavej 31, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer