spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FælledParkens Loppe

Afholdt event

FælledParkens Loppe

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

14 sep 2019 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi gentager vores loppemarked på Den Franske Plads i Fælledparken(ved Trampolinlegepladsen), som sidste år blev en stor lokal succes! Fælledparkens Loppe er inspireret af en masse loppemarkeder i Paris/Frankrig, hvor man ofte holder loppemarkeder i parker, hvor børn kan more sig på legepladser, mens resten af familien og nysgerrige sjæle kan slikke lidt sol i det grønne, hvor der er liv og glade loppekøb. Vi tilbyder gratis ansigtsmaling, forskellige børneaktiviteter fra gang til gang og brætspil til alle aldre.

Fælledparkens Loppe, hvor familier mødes :)

Vi glæder os til at loppe sammen!

Kh.

LoppeLinda 

Er du interesseret i at komme og sælge, så læs videre her. Læs venligst hele teksten.

Til stadeholdere:

  • Husk at registrere dig med en fungerende  mailadresse da du vil modtage din kvittering pr email
  • Før markedet vil du modtage en info mail med al praktisk info.
  • Opsætning af stande kl 8.30, ikke før.
  • Du skal selv medbringe bord, tøjstativer og lignende.
  • Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten, medbring gerne en digital kopi på din mobiletelefon.  Alle tilmeldte er noteret på forhånd. Husk derfor at bruge dit “tilmeldte navn” ved registrering.
  • Der må ikke sælges mad og drikkevarer. (Private loppesælgere har lov til at bage en kage)
  • En stadeplads koster 175 kr.for private(+ gebyr til Billetto).
  • Efter endt loppemarked er der indtil kl. 17.00 at rydde standen. Intet må efterlades på standen/pladsen. Der står skraldespande på Den Franske Plads. Disse må IKKE benyttes til udsmidning af overskud fra loppemarkedet. I Markensgade har Røde Kors containere stående. Disse må gerne benyttes til overskud, som man gerne vil donere.
  • Er I to venner/veninder/familie, der ønsker at stå ved siden af hinanden? Så send en mail til info@loppelinda.dk
  • Spørgsmål til arrangementet kan rettes til Francois eller Linda  på mail: info@loppelinda.dk eller tlf. 52639921
  • Billetten kan ikke refunderes, men du er velkommen til at bytte den væk til en der er interesseret.
  • Vi regner med godt vejr. Markedet aflyses kun i tilfælde af heldagsregn. Bemærk at der ikke refunderes betaling for stande, uanset om det skyldes vejret, force majeure eller stadeholders eget afbud. Dette skyldes, at pengene bruges til planlægning, skiltning, annoncering, afholdelse mm., som ikke kan refunderes. Hvis du har købt en stadeplads og alligevel ikke får brug for den, så kontakt arrangøren, da pladsen ofte kan videresælges til en på ventelisten. I så tilfælde refunderer vi pengene.
  • Dette loppemarked er kun for private. Alt indkøbt med henblik på videresalg er ikke tilladt. Professionelt loppesalg er ikke tilladt. 

NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til 8 dage inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til info@loppelinda.dk
Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredjepart.

Arrangør

Lokation

Fælledparken Fælledparken, Serridslevvej, 34, 2100 København Ø

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .