Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Fællespisning med Craft Burger

Afholdt event

Fællespisning med Craft Burger

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 nov 2023 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi vender stærkt tilbage med fællespisning i slutningen af november og denne gang serveres der et udvalg af de lækreste og mest saftige sliders fra Craft Burger!

Så tag dine nærmeste under armene eller kom alene og sæt dig til fællesbordet. Middagen serveres på delefade, som giver anledning til at få en god snak over bordet.

Middagen vil indholde : 

Cheeseburger Slider 
En saftig bøf af velfærdsoksekød, vintage cheddarost, friske løg, hjertesalat, hjemmesyltede drueagurker og burgerdressing i en lun brioche burgerbolle.

Trøffelburger Slider
En saftig bøf af velfærdsoksekød, hjertesalat, balsamicoløgkompot, trøffelmayo og søde kartoffelchips i en lun brioche burgerbolle

Dertil serveres fade med sprøde fritter og et glas hjemmelavet lemonade 

Vi glæder os til at spise med jer ! 

Arrangør

Markedshallen Nicolinehus er et gastronomisk forsamlingshus på Aarhus Ø med:

- 13 boder

- 2 barer

- 700 siddepladser


Lokation

Markedshallen Nicolinehus, Nikoline Kochs Plads 4, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .