Fællesrådet store Disc Golf dag!!

21 jun 2018 kl. 13:00 - 15:30

Bundgaardsparken, Bodumvej 7, 9220 Aalborg Øst


Kære alle psykologistuderende på Aalborg Universitet!

NU ER DET HER! Den ting I alle har gået og manglet i jeres liv: Fællesrådets store Disc Golf dag!!

Nu spørger du sikkert: "Hvad i alverden er Disc Golf, og hvorfor skulle jeg bruge tid på det?". Det skal vi sige dig!

1) Disc Golf er blot enoversættelse af "frisbeegolf" som mange af os sikkert har prøvet i en idrætstime i folkeskolen eller på gymnasiet, hvor en mere eller mindre engageret lærer bad jer om at kaste frisbess hen mod en hulahop-ring på jorden... Målet er derefter at bruge så få kast som muligt på at få en disc i hullet!

Vi har dog erstattet de slidte frisbees med frisbees fra Aalborg Dinosaurs, der er en Disc Golf klub i Aalborg Øst, hulahop-ringene med en rigtig Disc Gold bane i nogle smukke og fede omgivelser, og folkeskole- /gymnasielæreren med instruktører fra Aalborg Dinosaurs, der nok skal hjælpe jer i gang med det. Her kan I se lidt billeder fra området:

2) Du skal sætte tid af til dette arrangement af mange gode grunde! Det er en super fed måde at udnytte, at det danske vejr er ved at have forstået at vi er nået til sommertiden! Det er et dejligt afbræk fra projekter og eksaminer, som har fyldt meget siden februar (måske endda tidligere!). Det er lige præcis det enhver projektgruppe/studerende har brug for i denne eksamenstid! Det er en fed måde at snakke med andre studerende fra andre årgange, og blive klogere på hvad det er for et sted vi går, hvad vi egentligt har til sammen som psykologistuderende.

Det kommer til at være sådan, at der vil være én fra Fællesrådet, der kan tage folk med til banen vha. offentlig transport, og én anden vil stå for at cykle derud. Hvor de to grupper mødes, skal vi nok give jer besked om enten pr. mail eller Facebook (se under OBS OBS OBS). Der er begrænset pladser! (Se OBS OBS OBS).

Planen som følger:

12:30-ish De to grupper med bus og cykler mødes og kører mod banen i øst.

13:00 Vi byder velkommen og får en kort instruktion i Disc Golf

13:30 Vi deler os op i grupper og går 9 huller på banen

15:00 eller 15:30 Når grupperne er færdige med at gå de 9 huller, runder vi af med lidt snacks og guf til at fylde sukkerdepoterne op igen!

Vi er super hyped over at have fået denne her aftale i hus, og vi håber, at det er noget som I vil bryde jer om!

Hilsen jeres alle sammens Fællesråd!!

Kontakt:

psykologi@studentersamfundet.aau.dk el. https://www.facebook.com/FaellesraadetAAU/


!!OBS OBS OBS!!

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet! Så sørg for at registrere en billet til turen! I må meget gerne skrive navn og semester når I skal skrive jeres navn til billetten!

Huske også at skrive mail, vi kontakter jer enten via Facebook eller på mail for at fortælle jer om fx. hvor vi mødes henne for at tage til banen!

Nedenfor er der et kort over hvor vi mødes på dagen. Det er ved Aalborg Dinosaurs!1 Deltager

Salg lukket