Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Fællesspisning: Bæredygtig Gourmet med Gittemarie

Få billetter tilbage
Afholdt event

Fællesspisning: Bæredygtig Gourmet med Gittemarie

Fra DKK 399,00

Sted

Dato

20 nov 2023 kl. 18:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

BÆREDYGTIG GOURMET

Vi har glædet os rigtig meget til at afsløre, hvad vores fællesspisning i november kommer til at gå ud på. Vi har nemlig slået os sammen med sejeste Gittemarie Johansen og sammen skal vi lave en fire-retters gourmetmiddag til jer, udfra hendes nye kogebog “Bæredygtig Gourmet”

Gittemarie er forfatter, foredragsholder og zero-waste aktivist og står bl.a. bag bogen “Bæredygtig Bad-ass”. Hendes nye kogebog klæder dig på til at udforske det grønne gourmetkøkken, og med afsæt i zero waste-mentaliteten er der fokus på at undgå madspild og øge brugen af lokalt sæsongrønt til at sammensætte ekstravagante festmiddage. Bogen indeholder plantebaserede gourmetopskrifter til alle festlige anledninger og højtider. Vi skal have fire retter som findes i kogebogen, selvfølgelig udvalgt efter sæsonens grønt

MENU

Forret: croquette på kartofler, jordskokker og knoldselleri, dertil urtecreme og microgrønt
Mellemret: græskar ravioli med syltet daikon og brændt grapefrugt

Hovedret: saltbagt pastinak, seitan steg, med sauce bordelaise og sprød tuille

Dessert: birkeskage med creme anglaise, chokolade strenge og skovsyre


Vi glæder os helt vildt til denne særlige aften hvor du, helt eksklusivt, kan komme til ægte bæredygtig gourmet, i vores uformelle og hyggelige rammer. Tæt er hjemmelavet, økologisk og plantebaseret. Vi laver som altid et godt tilbud på øl og vin og stiller vand på bordene. 

Der er meget begrænset antal pladser, så vi opfordrer til at man skynder sig at købe billet hvis man vil sikre sig en plads.


Arrangør

Lokation

Café Kosmos, Lottrups Gård 1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .