Fællesspisning og Halfdanskerne koncert

08 feb 2020 kl. 19:00 - 22:30

Hotel Hornbækhus, Skovvej 7, 3100 Hornbæk

Velkommen til en aften med Fællesspisning og koncert med Halfdanskerne efter maden.

Program: 

 kl. 19.00 Vi spiser sammen. Menuen denne aften er  
Skibberlabskovs, smørstegt rugbrød, friskt syltet rødbeder og purløg dertil salat med broccoli.

 kl. 20.30 Halfdanskerne spiller.

 kl.22.30 Tak for i aften.

Om HalfDanskerne er der sagt følgende

I flere år har HALFDANSKERNE været Danmarks bedste og mest populære viseorkester. Siden de i 2015 lancerede showet “Noget om en poet” i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, har de været på en næsten uafbrudt turne i hele landet med langt over 50 årlige koncerter med fulde huse og stående ovationer.

I en tid, hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser HALFDANSKERNE, at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

“Noget om en poet” blev fulgt op af det endnu mere populære show “De største sange”, som blev efterfulgt af HALFDANSKERNEs 10 års jubilæumsshow, der endnu en gang slog alle rekorder og fik trioen bredt rundt i det danske land.

I foråret 2019 udsendte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold deres 5. album ”Alt hvad du længes mod” på det ansete pladeselskab Exlibris. Et ambitiøst album, hvor trioen i studiet har fået selskab af den ansete trommeslager Jeppe Gram, og har arbejdet med en større og mere radiovenlig lyd. Desuden har de for første gang selv skrevet et par af melodierne, blandt andet til Halfdan Rasmussens digt ”Noget om gartneri”, som sammen med nyfortolkningen af ”Jens Vejmand” er udsendt som single og musikvideo.

Samtidig fortsætter HALFDANSKERNE turen rundt i Danmark med en lang række koncerter. Materialet er fortsat sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre danske digtere, arrangeret og fortolket af de tre dygtige musikere og fremført i et underholdende, morsomt og energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Det koster 350,- kr at spise med og høre musik.

Praktisk: kom i god tid kl 18.30 så der er plads til seating og køb af drikkevarer.

Vi glæder os til at se dig.