Spring til hovedindhold

Fællesspisning og rundtur på ØsterGRO

Få billetter tilbage

Fællesspisning og rundtur på ØsterGRO

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

16 aug 2024 kl. 15:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Guidet tur på ØsterGro og fællesspisning i Kildevæld Kulturcenter

Bliv klogere på bylandbrug og mæt af et lækkert måltid af lokalt producerede grøntsager fra FællesGro.

Kom med på en guidet tur fredag den 16. august på den lokale og helt fantastiske tagfarm ØsterGro og hør om, hvordan man både kan dyrke grøntsager, drive restaurant, holde dyr og skabe fællesskaber og en grøn oase på et tag midt i byen.

Bagefter går vi mod Kildevæld Kulturcenter, hvor der venter os mad til fællesspisning. På vejen går vi en lille omvej rundt i Klimakvarteret og ser, hvordan asfalt er blevet omdannet til grønne områder med fokus på biodiversitet, bynatur og klimatilpasning. Til gavn for både mennesker og andre arter i byen.

Fællesspisningen består af en lækker ret lavet med lokalt dyrkede grøntsager fra FællesGros lokale producenter og en grøn (alkoholfri) drink med hjemmelavet sirup fra sankede planter fra den lokale bynatur.

Det praktiske:

 • Vi mødes ved ØsterGro fredag den 16. august senest kl. 15:30, hvor rundvisningen starter
 • Kl. 16:30 går vi en tur i Klimakvarteret og hen til Kildevæld Kulturcenter
 • Kl. 17:30 er der fællesspisning i Kildevæld Kulturcenter

Arrangementet er en del af projektet ‘Det vildt grønne Kildevæld’ og er støttet af Nordea Fonden.

Lokation

Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 3C, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori