spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fællesspisning på Brønshøj Sommer Jazz

Afholdt event

Fællesspisning på Brønshøj Sommer Jazz

Fra DKK 80,00

Beskrivelse

Fællesspisning på Brønshøj Sommer Jazz

Lørdag aften er der mulighed for at møde din nabo og andre lokale til en hyggelig fællesmiddag på festivalpladsen på plænen bag Torvet. Temaet er naturligvis fransk. Café Pilen vil denne aften stå for at levere den lækre mad som serveres ved langborde. Fællesspisningen ligger lunt og godt i pausen mellem 2 koncerter så deres mulighed for at høre musik både før og efter. 

Menu:

Coq au vin

hjemmebagt baguette med kryddersmør

Fransk bondesalat

Deltagelse i fællesspisning skal bestilles på forhånd.

Priser for fællesspisning: 

Voksne: 140 kr.

Børn under 12 år: 80 kr.

Bemærk at dette er en madbillet. Du skal også købe et armbånd til festivalen.

Deltagelse i Brønshøj Sommer Jazz (undtagen mad- og vinarrangementer) koster 100 kr fra start til slut og er gratis for børn under 12 år. Vi har intet forsalg, men du kan købe et armbånd, når du ankommer, som gælder til hele festivalen.

Se hele programmet på www.bronshojsommerjazz.dkArrangør

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

Lokation

Brønshøj Torv (Krabbesholmvej) Brønshøj Torv (Krabbesholmvej), 2700 København, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .