Fællesspisning på Bronx i forbindelse med Lyrikaften #GroentOdense22

eventet sluttede

Fællesspisning på Bronx i forbindelse med Lyrikaften #GroentOdense22

Sted

Dato

06 maj 2022 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Mad og poesi i skøn harmoni. Grønt Odense gentager sidste års festivalsucces med lyrikaften. I år er det på Bronx med fællesspisning først.

Vi starter aftenen med et lækkert plantebaseret måltid lavet af de frivillige på Bronx. Drikkevarer kan tilkøbes i caféen.

Arrangementet koster 75 kroner og der er tilmelding seneste tirsdag den 3. maj.


Menu:

Postej af rodfrugter, linser og nødder


Salat med perlespelt, persille, agurk og peberfrugt

Coleslaw af Spidskål og æble

Ærtehumus

Tomatsuppe med kokosmæk

Sprøde rugstave  

Flute


LYRIKAFTEN (gratis for alle)

Digte kan sætte ord på det, der ellers ikke lader sig sige. Biodiversitet og klima er videnskab og data, men samtidigt handler det også om alt muligt andet, om mennesker, om tanker og om følelser. Denne aften sætter vi fokus på emnerne med lyrikken som fortolkningsramme.

Arrangør

Lokation

Bronx Bronx, Middelfartvej 115B, 5200 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .