Fællesspisning på KØS

21 nov 2019 kl. 18:00 - 20:00

KØS Museum for kunst i det offentlige rum, Nørregade 29, 4600 Køge

Fællesspisning på KØS #2

Inden det går op i flæskesteg, julekonfekt og gaveræs, er det godt med en aften, der handler om noget andet, nemlig kunsten. KØS holder derfor fællesspisning den 21. november fra 17.30 til 20.00 med tilhørende omvisning i udstilling AD ACTA – ARKIVEREDE VISIONER.

Hvis du endnu ikke har set AD ACTA – ARKIVEREDE VISIONER med billedkunstner Lasse Krog Møller, der åbnede 11. oktober, får du her mulighed for en rigtig luksus-kunstoplevelse. Det er nemlig kurator og dygtige historiefortæller Peter Ole Pedersen, der viser rundt, og fortæller fun-facts om udstillingen og give et indblik i processen og tankerne bag.

Selve middagen bliver serveret ved langborde, så tæt på udstillingen at du lugte magien og de kunstneriske visioner, og laves af de dejlige mennesker i KØS Café. Aftenens menu er boeuf bourguignon.

Kom, spis, bliv klog og snak med om alle de værker, der kunne have være, men aldrig blev.

Tilmelding inden den 18. november.

Er du medlem af KØS Klub, er prisen 50 kr. pr. måltid og 100 kr. for dem, som ikke er medlem af KØS Klub. Melder du dig ind på dagen, kan du købe billetten til 50 kr. Prisen for børn er 25 kr. pr. måltid.

Mere information

For mere information, kontakt Emilie Søgaard, es@koes.dk.