Fair Festival

Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus
27 mar 2020 kl. 14:00
29 mar 2020 kl. 18:00
Billetter DKK 75,00 - DKK 195,00
Billetter DKK 75,00 - DKK 195,00

Køb billetter til Danmarks bæredygtige forbrugerfestival

Alle taler om bæredygtighed, nu kan du gøre noget ved det: kom til Fair Festival og opdag hvordan du nemt og enkelt kan gøre dit eget forbrug bæredygtigt

  • Se det store udvalg af lækre bæredygtige produkter og ydelser fra alle brancher
  • Oplev skarpe debatter, oplysning og underholdning
  • Nyd live musik leveret af Spot Festival
  • Tag til bæredygtigt modeshow præsenteret af Conscious Fashion Week
  • Opdater garderoben uden at belaste miljøet: deltag i tøj-swap
  • Gå på "smagsopdagelse" i udvalget af bæredygtig mad og drikke

Så kom til Fair Festival i Ridehuset, Aarhus Congress Center og Godsbanen, hvor vi over tre dage vil sætte fortællingen om Danmark som bæredygtig supermagt i gang.

_________________________________________________

Politikere og meningsdannere bliver udfordret på deres klimaviden, når vi lader dem quizze mod hinanden – vi sørger selvfølgelig for en moderator, der borger for den gode tone og et smil på læben, når quizzen spidser til.

Nogle af Danmarks ypperste specialister indenfor certificeringer og produktionsomlægning, kommer og informerer og inspirerer dig til, hvordan du kan ændre dine forbrugsvaner i en grønnere retning. Du går helt sikkert klogere derfra.

I samarbejde med Conscious Fashion Week, præsenterer vi et brag af et modeshow, med både kendte og upcoming brands. Miljøvenlig mode, er ikke længere, kun en ”Off-White T-shirt med hellige slogans på brystet” – ”Klimamode” er alt fra klassisk til street. Her har du også mulighed for tøj-swap, altså bytte dit brugte tøj med andres.

Bliver du træt og trænger til et hvil, kan du sætte dig og nyde live musik, leveret af Spot Festival, på et af vores meeting points, og der ikke er langt til en bod, hvor du kan slukke sult og tørst med klima venlig mad og drikke.

Fair Festival er båret af håb og optimisme, og vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi glæder os til at se dig.

Profile picture
Globe Go Green
Fair Festival er et festligt mix af forbrugermesse, underholdning og uddannelse med bæredygtighed som overordnet tema. Festivalen giver virksomheder en fair chance for at kommunikere bæredygtige budskaber, projekter og produkter – og forbrugerne en fair chance for at forstå dem, så de kan navigere mod en mere bæredygtig og fair fremtid for vores planet.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke