Falderebet // RUST

DKK 135,00

Sted

Dato

17 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

FALDEREBET

Lyden er stor og flot, med guitaren som bærende instrument hen over en sikker bund af bas og trommer - stensikkert spillet med schwung og nerve. Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder. Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere. Sådan skrev Klaus Lynggaard i  Weekendavisen i 2020 om Falderebets debutalbum, der blev overordentligt vel modtaget af anmelderne over en bred kam.

Nu er Falderebet klar med 2’eren, der er væsentligt mere dynamisk og varieret end debuten. Jakob Lund er fortsat på bas, sanger og sangskriver Bo Bech Arvin står stadig i front med sit personlige tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser, udfordringer og 1. verdens problemer, der med jævne mellemrum rammer det privilegerede menneske i velfærdssamfundet.

Med et potent og insisterende udtryk, tager musikken fortsat udgangspunkt i ’støjpop’, men siden debuten har der
været et par essentielle udskiftninger i besætningen, der har haft stor betydning for den retning som albummet har
taget. Henrik Berger (Mike Tramp, Little Fish) er kommet med på guitar og Anders Ramhede (Magtens Korridorer) på
trommer, og de to garvede musikere har begge sat deres store personlige aftryk på bandet og ikke mindst på det nye
album – såvel i sangskrivningen, som i musikken. ’En dans på Roser’ udgør således et mere alsidigt og nuanceret
billede af Falderebet anno 2022.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .