★ FALLING HAZARD [DK/SE] BAD COMPANY JAM [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

01 feb 2020 kl. 20:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ FALLING HAZARD [DK/SE] BAD COMPANY JAM [DK] ★ 1. FEBRUAR @ HIGH VOLTAGE ★

Guitarer og hits i massevis!

Den 1. februar 2020 er der koncert på High Voltage i København med et af Danmarks bedste tributebands, Falling Hazard (Thin Lizzy), som supportes af Bad Company Jam (Tribute to Bad Company) Denmark.

Den første dag i februar bliver der smidt guitarer og hits fra 1970’erne efter de mange rockglade mennesker, som søger forbi High Voltage i København.

Her spiller Danmarks førende hyldestband til Thin Lizzy, Falling Hazard, koncert sammen med Bad Co. Jam.
Det bliver en aften med masser af rigtig godt guitarspil, sangere af høj kaliber – og hits i massevis.

★ FALLING HAZARD [DK/SE] ★


BRANDVARM DANSK-SVENSK TRIBUTE TIL THIN LIZZY

Danmarks flittigst optrædende tribute til Thin Lizzy, dansk-svenske Falling Hazard har turneret København, Sjællland, Fyn og Sydsverige og kommer til Karosserifabrikken med toptunede guitarer, stærke, genkendelige sange og masser af høj live-energi. Det er, hvad Danmarks flittigst optrædende hyldestorkester til Thin Lizzy, Falling Hazard, byder på.Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing. Sanger Theis Henriksen ligner på ingen måde Thin Lizzys Phil Lynott af udseende, men han og Falling Hazard roses for, hvor tæt vokalen ligger på originalen.Falling Hazards optrædener har taget fart efter, at den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark er kommet med i bandet, som har optrådt flere gange på Rockbåten i Sverige, i Amager Bio, Baltoppen Live, på High Voltage og Halmtorvet 9 i København, Posten og Kansas City i Odense, Postgaarden i Kalundborg, Vershuset i Næstved, Lygten Station, Zeppelin Rock Bar, Valby Kulturdage, Rødager, Jernstangen og mange andre steder.Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power, Merryweather – Stark. Theis Henriksen og Lars Schmidt er kendte fra Mighty Blues Band.Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet.”Thin Lizzys musik er eviggyldig og kan stadig sparke en rigtig god fest i gang. Der kan danses og synges med. Der er tale om sange om musik, som er stærkt vanedannende og iørefaldende, tekster, der rammer lige i hjertet og guitarspil af absolut topklasse,” siger bassist Lars Schmidt.Falling Hazard har nu indledt sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner – i stilen groovy 70’er guitar hard rock.

★ BAD COMPANY JAM [DK] ★

REVITALISERET OG KNIVSKARPE

Det bliver et komplet revitaliseret Bad Co. Jam, der åbner koncerten 1. februar på High Voltage.Inden for det seneste år har bandet både fået ny rytmesektion og ny guitarist.Ny på holdet er manden, der regnes for at være Danmarks bedste bluesrock-guitarist, Martin Jepsen Andersen, som til daglig gør sig i Blindstone og Meridian – og nu også har fået tid til at levere sin del af guitararbejdet i hyldestorkestret til et af de mest ikoniske classic rock bands, Bad Co.Bad Co. Jam blev grundlagt i 2016 af den tidligere sanger i Deep Purple Jam, Johnny Christensen. Bandet har i de seneste par år hentet masser af rutine både på danske og svenske scener, hvor klassiske hits som Can’t Get Enough, Gone Gone Gone og Alright Now og mange andre af de sange, som Paul Rodgers og hans ”dårlige” selskab gjorde udødelige i 1970’erne.
Vi snes og spred ordet! 🖤⚡️

ENTRÉ 100,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 20:00 ✩ KONCERT 21:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 20:00-21:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18