Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Familiedage på Kvarnen i Sverige (fra 6 år)

Få billetter tilbage
Afholdt event

Familiedage på Kvarnen i Sverige (fra 6 år)

Fra DKK 2.400,00

Sted

Dato

01 jul 2024 kl. 16:00 - 04 jul 2024 kl. 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

NÆRVÆR, NATUR OG BEVÆGELSE SAMMEN MED DIT BARN

Fra 6 år og op.

På dette retreat vil du og dit barn igennem 4 dage skulle bruge jeres krop på alle mulige forskellige måder. I kommer til at lave yoga, danse, kæmpe for sjov, meditere og balancere sammen. I vil komme til at lære sjove akrobatiske cirkustriks og I vil lære hvordan man kan få kroppen helt ned i gear, med øvelser der aktiverer kroppens ro og hvilesystem.

Der vil også være masser af tid til at nyde og være i naturen, hygge og bade. Dagen vil også byde på aktiviteter med vand når vi tænder op for vildmarksbadet og laver duftgus i vores saunahytte i træerne.

4 DAGE MED BEVÆGELSE OG KROPSBEVIDSTHED

På retreatet vil du komme til at samarbejde med dit barn, hvor I gennem guidede øvelser opbygger tillid og nærvær. Alt det I har lært på retreatet kan i tage med jer hjem til en hverdag med mere bevægelse, leg, nærvær og kropsbevidsthed.

UNDERVISNINGEN

Cecilie Hyltén-Cavallius er fysioterapeut og har mange års erfaring som underviser i familiebevægelse og træning med børn og voksne.

Barn og voksen tager afsted som et par, så alle børn som udgangspunkt har en voksen træningsmakker. Hvis du er voksen til flere børn går det selvfølgelig også med lidt tålmodighed 🙂, da børnene skal deles om den voksne. Man kan overveje at tage en tante, onkel veninde/ven eller bedsteforælder med.

ALLE OVER 6 ÅR KAN VÆRE MED

Sommerlejren er for børn i skolealderen fra 6 år og op. Programmet vil favne både børn der lige er startet i skole og pre-teens og teens der er ved at flyve videre:-)

Retreatet kræver INGEN forudsætninger og du behøver på ingen måde at være i "Himan" form:-), blot har du lyst til/ønske om at bevæge dig sammen med dit barn.

PRISER:

Prisen dækker 3 døgn på Björkefalla Kvarn: Fuld forplejning (9 måltider + snacks), undervisning og aktiviteter.

Grundpris (samletpris for et barn og en voksen:

5500 kr.

Ekstra barn/voksen:

2500 kr.

Teltplads:

0 kr.

Indendørs soveplads: 250 kr. pr.person.

(I kan booke jer ind på små rum med plads til 2, 3 eller 4 personer)

BESTIL BILLET HER:

OM KVARNEN I BJÖRKEFALL

Kvarnen er en nu nedlagt vandmølle i Blekinge tæt på byen Olofström. Den ligger op til en opdæmmet sø midt i den svenske skov med udsigt ud over vandet. Det er her vi har workshops og aktiviteter. Ved siden af Kvarnen ligger vores familiehus. Her er opholdsstue Køkken og på loftet er det muligt at sove på små hyggelige 2, 3 og 4 personers rum.

Nb. Vi har dyr på Kvarnen (Katten Louis). Færdes ude og kommer sjældent ind.

OVERNATNING

Der er forskellige muligheder for overnatning på Kvarnen. I kan vælge at sove i eget telt, eller I kan booke plads indendørs på små hyggelige rum. Her er madrasser, dyner og puder. Medbring selv sengetøj.

FORPLEJNING

Maden vi være hovedsagelig vegetarisk og vi tilbereder den i fælleskab på små madhold. Opvask ligeledes.

TRANSPORT

Det tager ca. 2,5 time at komme til Kvarnen i bil fra København. Det er helt klart nemmest at ankomme i bil til Kvarnen, da man ikke kan tage offentlig transport hele vejen og derfor skal hentes og køres det sidste stykke, Der vil være en afhentning d. 1. juli kl. 14 i Olofström. Hvis I skal hentes her skal vi vide det senest 1 uge før.

REGLER FOR AFLYSNING

Der kan aflyses frem til 30 dage før afholdelse. Her refunderes det fulde beløb minus 1000 kr. pr. person. Efter denne dato gives der ikke penge retur. Man er dog velkommen til at sælge sin billet videre

Arrangør

Kvarnen er en gammel vandmølle i sydsverige. Den fungerer i dag som retreat-og familiested, ejet og drevet af Finn Nørkjær og Cecilie Hylten-Cavallius. Her arrangeres mange forskellige Begivenheder: yoga, dans, retreats for familier mv. 

Lokation

KVARNEN, Olofström, Blekinge, Sverige

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .