FamilieFlyvning - workshop for lærere og pædagoger

13 apr 2018 kl. 09:00 - 16:00

Rört, Vermundsgade 13, 2100 Kbh. Ø


Denne workshop er for jer der arbejder med børn og bevægelse, som savner inspiration til deres undervisning! I vil lære en masse sjove øvelser I kan bruge i jeres daglige arbejde med børn og voksne. Øvelser der styrker motorik, sanser, samarbejde, tillid, fokus og nærvær. Vi vil fokusere på børn i alderen 5-12 år.

Vi skal på workshoppen arbejde med FamilieFlyvning - hvad er det?

FamilieFlyvning er en træningsform, hvor børn og deres voksne balancerer sammen. Træningsformen er udviklet af fysioterapeut, yoga- og akroyogalærer Cecilie Hyltén-Cavallius og lægger vægt på at styrke sanser, motorik og kropsbevidsthed, gennem øvelser og lege der træner tillid, kommunikation og samarbejde. Træningen har fodfæste i akroyoga, men indeholder også elementer fra andre bevægelsesformer som kamp og Natural Movement.


FamilieFlyvning arbejder med at:

• Træne sanser, motorik og kropsbevidsthed.

• Styrke selvværd, selvtillid og egenomsorg.

• Øge fokus, koncentration og evne til at finde ro i sig selv.

• Udvikle evnen til udvise tillid og empati i inkluderende

fælleskaber.

• Styrke relationer, samarbejde og kommunikation.


Hvad får du med dig?

• Viden om børns sanser og motorik.

• Et hav af øvelser og lege du kan bruge i dit arbejde med børn

(og deres voksne)

• Viden om hvordan man kan bruge de forskellige øvelser til

specifikke formål (inklusion, fællesskabsfølelse, balance, koordination, fysisk kontakt m.m.).

Medbring: Madpakke, drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i :-)


Om Cecilie:

Cecilie er fysioterapeut, "All round mover" og grundlægger af Børn og balance. Hun har mange års erfaring med at undervise børn og voksne i bevægelse og med fodfæste i akroyoga praksis, arbejder hun med at gøre børn og voksne motorisk stærke og mentalt nærværende. Med familieflyvning søger hun at styrke forbindelsen og samspillet mellem børn og voksne, med øvelser der kultiverer tillid samarbejde og tryg tilknytning. Gennem de de seneste 3 år har hun ved siden af sit arbejde med "Børn og balance" været underviser og koordinator på festivalen Move Copenhagen, som ansvarlig for festivalens familieprogram: Move Family.

Billet

Salg lukket