Familiekoncert (GRATIS)

06 apr 2018 kl. 15:00 - 16:00

Musikkonservatoriets Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, 1974 Frederiksberg

Dirigent / Per-Otto Johansson
Konferencier / Christian Schmiedescamp

Musik bl.a.:

Elgar / Pomp and Circumstance
Bach / Joy of Man’s Desiring
John Williams / Star Wars
Sibelius / Finlandia
Villa-Lobos / Bachianas brasilieras nr. 5
Duke Ellington / The River

FAMILIEKONCERT (GRATIS) - NB. UDSOLGT

Copenhagen Phil inviterer til en gratis koncert for hele familien. Her tager vi publikum med på en klassisk musikalsk tidsrejse med alletiders smuk­ke­ste og mest forrygende musik, når vi præsenterer publikum for en skøn blanding af festlige toner i den absolut mest charmerende ende – musik, som er kendt af de fleste. Man kan glæde sig til et fornøjeligt musikalsk miks af bl.a. filmmusikmageren over dem alle, John Williams og hans ”Star Wars”, men også muntre toner fra Elgars ”Pomp and Circumstance” fra BBC’s populære Promenadekoncerter, tangoinspireret musik af Villa-Lobos, smukke klassiske kompositioner af Sibelius og Bach til jazzede rytmer af Duke Ellington.

Copenhagen Phils solobasunist, Christian Schmiedescamp, guider publikum ind i og rundt om musikken, der spilles for fuld udblæsning af symfoniorkestrets 65 musikere. Den svenske dirigent Per-Otto Johansson står i spidsen for det hele og sørger for fart over feltet!

Velkommen til en festlig eftermiddag for både store og små i Konservatoriets smukke koncertsal (tidl. Radiohuset) på Frederiksberg.

Koncerten er støttet af Frederiksberg Kommune.

NB. Unummerede pladser. Billetterne er først-til-mølle. Entré kræver gratis-billet.

Dørene til foyeren åbner kl. 14.

http://copenhagenphil.dk

Gratis billet Salg lukket