spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Familieomvisning - Ska’ du med i smatten?

Afholdt event

Familieomvisning - Ska’ du med i smatten?

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

6 juli 2021 - 30 juli 2021

Beskrivelse

Kom med på børnevenlige familieomvisning i vores særudstilling om Roskilde Festival. Vi skal høre historien om den gule badeand, der hænger i toppen over den store Orange Scene, se på gamle, sure gummistøvler og en klump mudder i et syltetøjsglas. Hvad mod den laver der? Vi skal danse til fede festivalkoncerter og sammen krybe i ly for regnen under pavillonen. Her kan vi snakke om, hvorfor de voksne synes, det er sjovt at være på festival, og hvordan festivalen skulle være, hvis den var for børn.

Omvisningen varer ca. 45. min.

Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Tid:
Tirsdag – fredag i uge 27, 28, 29, 30, kl. 11.00

Pris:
Voksne: 160 kr. Børn: gratis

Sted:
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .