spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Familierundvisning i ’Aber – vores vilde familie’

Afholdt event

Familierundvisning i ’Aber – vores vilde familie’

Fra DKK 70,00

Sted

Flere tidsrum

17 juni 2023 - 24 februar 2024

Beskrivelse

Familierundvisning: Sig godmorgen til aberne

Aberne har indtaget museet, og du kan møde dem, før museet vågner og åbner sine døre for øvrige gæster.

Oplev udstillingen ’Aber – vores vilde familie’ i børnehøjde på en guidet tur særligt tilrettelagt for familier. Bliv klogere på abernes mange tilpasninger til et liv i junglen, hvor de svinger sig fra gren til gren, hænger i deres haler og brøler fra trætoppene.

På rundvisningen kommer I tæt på udstillingens mange aber og lærer nogle af dem bedre at kende gennem spændende og sjove historier. Undervejs på rundvisningen får I også mulighed for at trykke en chimpanse i hånden, røre ved kranier, tænder og andre genstande fra museets samlinger.

Rundvisningen ender i Abe-værkstedet, hvor I kan lave jeres helt egen abe-maske til at tage med hjem.

Rundvisning inkl. aktivitet i Abe-værkstedet tager 45 min. I er velkomne til at blive og nyde udstillingen på egen hånd herefter.


PRAKTISK


Varighed: 45 minutter.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 7 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 20 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Hovedindgangen til Statens Naturhistoriske Museum Øster Voldgade 5 – 7, 1350 København K. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i rundvisningen. Giv os venligst besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, så vi kan tage bedst muligt hensyn.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Vi udbyder også rundvisninger kun for voksne.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Statens Naturhistoriske Museum , Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .