Familierundvisning i Botanisk Have

Gothersgade 128, København
15 aug 2021 kl. 10:00
26 sep 2021 kl. 11:30
Billetter DKK 110,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 110,00 - DKK 150,00

Tag hele familien med på rundvisning i Botanisk Have.

MAGISKE PLANTER - EN FAMILIERUNDVISNING I BOTANISK HAVE

Planter er magiske. Vi tager på familievenlig rundvisning blandt havens tusindvis af vækster og dykker ned i den store gryde med trylledrik, fyldt med planter fra medicinens verden. Undervejs møder vi både et udvalg af de planter, der er giftige, dem, der er helbredende, og dem, som er tilknyttet alskens overtro. Rundvisningen slutter af med, at I laver jeres helt egen blanding til en særlig trylledrik – af den gode slags.

Magiske planter – en familierundvisning i Botanisk Have søndag d. 12/9
Magiske planter – en familierundvisning i Botanisk Have søndag d. 26/9PRAKTISK INFORMATION

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas: Fremvisning af gyldigt coronapas / negativ test samt ID ved indgangen kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det i forbindelse med udendørs arrangementer. Se de gældende retningslinjer her...

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af besøgsadresserne Zoologisk Museum på Østerbro og Botanisk Have. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke