Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

Afholdt event

Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

29 nov 2020 kl. 15:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tema - Julens planter

Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til. Vi går på opdagelse i Palmehuset og finder ud af hvor kanelen til risengrøden, hvor chokoladen til juleslikket og hvor vaniljen til risalamanden kommer fra.

Julerundvisninger i Botanisk Have

1. Søndag i advent d. 29/11 - Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

2. Søndag i advent d. 6/12 - Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

3. Søndag i advent d. 13/12 - Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

4. Søndag i advent d. 20/12 - Familierundvisning i Botanisk Have: Jule Special

Praktisk information
Rundvisningen henvender sig til familier med børn fra 8 år og op efter, men alle er velkomne.
Varighed: 1½ time.
Antal: Der kan være op til 9 deltagere på en rundvisning.
Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128) ved Botanisk Haves butik. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Covid-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for ekstra god plads ved at sætte færre billetter til salg pr. arrangement.
Bemærk, at du i følge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir når vi er indendørs i Palmehuset.

Kørestolsbrugere
 kan desværre ikke være med på julerundvisningerne i Botanisk Have 2020 grundet ensretning ifb. covid-19.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.
Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Botanisk Have Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .