Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

09 maj 2020 kl. 15:30 - 17:00

Zoologisk Museum, Universitetsparken 15, 2100 København Ø

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Herudover har hver rundvisning et særligt tema, som lægger ruten

Dagens Tema: Vilde, vidunderlige Danmark:
Dyrene i det åbne land, i sø og vandløb samt i byen

Under overskriften Vores Natur inviterer de naturhistoriske museer, DR, Friluftsrådet og Naturstyrelsen i 2020 alle med på opdagelse i den danske natur. ’Vilde vidunderlige Danmark’ er DR's store naturserie, som fem søndage i foråret 2020 fortæller spektakulære og fascinerende historier fra den danske natur. Tag med på opdagelse og mød mange flere af dyrene fra det åbne land, søen og vandløbet samt byens dyr.

Tryk på knappen ”Find billetter” i boksen til højre og book din billet. 


Øvrige rundvisninger


Praktisk information

Varighed: 1½ time.
Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 8 år og op, men alle er velkomne.
Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning. 
Mødested: Zoologisk Museums butik. Billetten skal fremvises i døren. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.

Parkering: I forbindelse med opførelsen af Niels Bohr Bygningen er parkeringspladsen ved Jagtvej nedlagt. Der findes kommunal betalingsparkering i sidegaderne omkring Rådmandsgade, på Nørre Allé og på Jagtvej. Læs nærmere om parkering her.

Kørestolsbrugere bedes venligst give besked på forhånd til rundvisning@snm.ku.dk, hvis kørestol medbringes.

Kontakt: Har du spørgsmål til rundvisningerne, kan du sende en mail på rundvisning@snm.ku.dk


Om Zoologisk Museum

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark og består i dag af besøgsadresserne Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have.

Museet har ansvaret for forvaltningen af de nationale naturhistoriske samlinger og den tilknyttede forskning og formidling. Samlingerne udgør museets absolutte kerne. De omfatter ca. 14 mio. genstande indsamlet gennem 400 år, bl.a. skind, skeletter, dyr i sprit, insekter på nål, planter på herbarieark, fossiler, mineraler og meteoritter.

På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i dyrenes verden blandt vores tusindvis af udstillede genstande.