Familieteambuilding med The Tribe på Charlottenlund Slot

17 maj 2020 kl. 15:00 - 18:00

Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

D. 17. Maj inviterer The Tribe til familieteambuilding på Charlottenlund Slot. I skal i hold på 4-7 deltagere dyste mod andre familier om at vinde Kongens Kancelli. Og dermed blive rigets vigtigste rådgivere. Live spillet foregår udendørs og indendørs på slottet.
I skal være min. 4 deltagere på et familiehold. Kommer I hele klanen (flere end 7 personer) bliver I opdelt i flere interne hold.
Aktive deltagere skal være min. 12 år for at de og I får mest muligt ud af oplevelsen.

Ryst familien sammen med en uforglemmelig oplevelse ❤️

HISTORIEN & SPILLET

Kongen har for nyligt afsat sit Kancelli på grund af ineffektivitet, dårskab og sløseri med rigets ressourcer. Han leder nu efter de bedste kandidater i riget til at indtræde i det nye Kancelli, der skal agere øverste organ og bistå Kongen med at drive og udvikle rigets velfærd. I er hermed, som de særligt udvalgte ved hoffet, inviteret til at dyste om at blive Kongens nye Kancelli.

Kongens Kancelli er et unikt event, kun afholdt på Charlottenlund Slot. Det er en holdoplevelse der vækker fællesskabet og som er sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige eller familiære relationer.
Slottets smukke og eksklusive miljø, danner rammen om spillet, hvor deltagere bliver delt i hold og præsenteret for en række forskelligartede opgaver, som kræver samarbejde, kreativitet, viden, hukommelse og fornuftige prioriteringsevner. Alt sammen for at finde frem til de bedst egnede kandidater, til indtræden i Kongens Kancelli. Dem der vinder er dem, der i fællesskab træffer de bedste valg.
Vi har tilrettelagt oplevelsen sådan, at alle har mulighed for at byde ind og deltage, i en sjov fælles oplevelse I vil huske og tage med jer.

Oplevelsen koster 395,- pr. person og er inklusiv drikkevarer: bobler/saft/sodavand/perrier

Deltagelse kræver min. 4 billetter for at stille et hold.
Der er begrænset antal billetter. Og maks 10 familier kan deltage i dysten.

Køb jeres billetter med det samme her på siden og få jeres plads i dysten. 

Eller

Kontakt The Tribe på + 45 20 96 25 09 eller i@thetribe.dk for spørgsmål. 


https://www.facebook.com/TheTr...