spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Familieworkshop: Kod dit eget computerspil x Gamingugen i Kildevæld Kulturcenter

Afholdt event

Familieworkshop: Kod dit eget computerspil x Gamingugen i Kildevæld Kulturcenter

Fra Gratis

Sted

Dato

11 nov 2023 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Lær at kode dit eget computerspil med det gratis kodeværktøj Scratch.
For børn i alderen 8-12 år.

I denne tre timers workshop får vi besøg af dygtige Kirsten Dam Pedersen, som er erfaren underviser og forfatter til bøgerne i Scratchserien. 

På workshoppen lærer du at programmere dit eget computerspil: Labyrinten og “Cookie-klikker-spillet”. Workshoppen er primært for begyndere, men andre er også velkomne. Kirsten fører dig sikkert igennem, og når du går hjem, kan du vise spillene frem derhjemme. 

Har du lyst til at lære mere endnu mere om spilkodning, så kan bøgerne i Scratchserien lånes på biblioteket eller købes til workshoppen.

Tag egen computer eller tablet og husk oplader. Bestil en gratis billet på billetto for at kunne være med til workshoppen. 
Medbring gerne madpakke/drikkevarer med. Det er dog også muligt at købe noget i caféen i Kildevæld Kulturcenter. Workshoppen foregår i Himmelrummet.

---------
Arrangementet er en del af Gamingugen i Kildevæld, der er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier nye oplevelser med gaming og spil. Gamingugen i Kildevæld Kulturcenter tager udgangspunkt i leg, samvær, kreativitet og fællesskab - både analogt og digitalt.

Lokation

Kildevæld KulturCenter, Bellmansgade 3C, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .