spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Familieyoga // Weekend for Børn

Afholdt event

Familieyoga // Weekend for Børn

Fra Gratis

Sted

Dato

23 mar 2024 kl. 10:00 - 11:40
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Osramhuset og Weekend for Børn inviterer til gratis Familieyoga den 23. marts. 

Familieyoga er en sjov og legende oplevelse for både børn og voksne.
Vi bevæger vores kroppe, udforsker sanserne og bruger fantasien i en atmosfære af nærvær og samhørighed. Sessionen inkluderer legende yoga øvelser, vejrtrækning- og mindfulness øvelser, og afsluttes med afspænding og en drømme rejse eller lille børne meditation.

Familieyoga foregår på børnenes præmisser og alle er velkomne, uanset erfaring med yoga. Målet er at skabe fælles glæde og velvære ved at bevæge sig sammen på en sjov og meningsfuld måde.

Info om hold: 

 • Kl. 10-10.40 er for forældre med børn i alderen 0-3 år
 • Kl. 11-11.40 er for forældre med børn på 4-10 år
 • Der skal købes en billet pr. voksen og børn følger gratis med
 • Husk praktisk tøj og vand - Osramhuset stiller yogamåtter til rådighed

Underviser er Lisbeth Moseholm, som har guidet yoga på fuld tid siden 2013 og arrangerer yoga klasser for en bred målgruppe. Herunder Yoga med baby, yoga for ældre, yoga for hjemløse kvinder. Udendørs yoga, yoga retreats og workshops. Lisbeths fokus er på at skabe et rum præget af afslappet opmærksomhed og glæde i bevægelse. Derudover er Lisbeth mor til Cosmo & Stella og har brugt yogaens visdom og praksis både før, under og efter begge sine graviditeter.

Arrangør

OSRAMHUSET er et kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.

Lokation

Osramhuset, 1. sal, Valhalsgade 4, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .