Fanny Ardant opfører "Le Navire Night" af Marguerite Duras

10 jun 2016 kl. 19:00 - 20:30
Super arrangør
Billetter DKK 190,00
Billetter DKK 190,00

Fanny Ardant lægger stemme til "Le Navire Night" (Fartøjet Night) af Marguerite Duras d. 10. juni kl. 19.00
Den legendariske skuespillerinde optræder for første gang i Danmark sammen med cellisten Sonia Wieder-Atherton ved et arrangement i Hofteatret.

Forestillingen foregår på fransk og er en del af festivalen CPH STAGE

Le Navire Night

Tekstens ramme er en kærlighedshistorie, der kun udleves via telefonsamtaler – gennem stemmen og uden at de elskende nogensinde mødes. Den er blandt de tekster i forfatterskabet, hvor Duras´ undersøgelse af begær og henvendelse får det meste radikale udtryk; for både begæret og henvendelsen gælder det for Duras, at de er umulige at fuldbyrde, men ligeså umulige at give afkald på.

Fanny Ardant har iscenesat historien – ikke blot som en oplæsning, men som et regulært teaterstykke. Hele vejen i gennem forestilligen er hun i dialog med Sonia Wieder-Athons cello, som kommer vidt omkring i de musikalske genrer – fra tango til det klassiske repertoire.

”Navire Night er en tekst for to stemmer, den menneskelige og den musikalske. Den menneskelige stemme tilhører de personer, jeg inkarnerer, den musikalske er Sonia Wieder-Athertons cello, som ikke har til formål at udfylde pauserne, men derimod selv at fortælle. Musikken trænger ind i teksten, fuldender den og giver den en ekstra sjæl.”

(F.A.)

eventet sluttede

Fanny Ardant opfører "Le Navire Night" af Marguerite Duras

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke