Fanø Free Folk Festival x Christianshavns Beboerhus: C Joynes + Pauline Hogstrand

eventet sluttede

Fanø Free Folk Festival x Christianshavns Beboerhus: C Joynes + Pauline Hogstrand

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

02 nov 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Fanø Free Folk Festival og Christianshavns Beboerhus byder på en udsøgt aften i selskab med guitaralkymisten engelske C Joynes og Pauline Hogstrand.

Dør: kl. 19.30

Entré: 80 kr.

C Joynes (UK)

Den britiske musiker C Joynes træder sine helt egne veje i et moderne musikalsk landskab med en utrættelig udforskning af guitarens muligheder. Her blandes engelsk folkemusik, afrikanske traditioner, proto-minimalisme, improv mm. i en betagende musik, der fik The Wire til at skrive: “An inheritor to Davy Graham; a lone operator prone to unexpected collaborations, with a repertoire that crosses continents and timezones with consummate ease.” C Joynes har tidligere gæstet Festival of Endless Gratitude, og han skulle i år have besøgt Fanø Free Folk Festival. Et besøg, der dog måtte aflyses grundet sygdom, hvorfor vi er glade for denne mulighed for alligevel at bringe C Joynes til landet, når han giver koncert på Christianshavns Beboerhus. En mesterlig musiker, der tidligere i år udsendte det roste album “A Box of Crabs”.

Pauline Hogstrand:

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .