Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

FARLIG UNGDOM - vintage, veteranbiler og svingende asfaltbal

Afholdt event

FARLIG UNGDOM - vintage, veteranbiler og svingende asfaltbal

Fra Gratis

Sted

Dato

16 jun 2018 kl. 12:00 - 17 jun 2018 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den 16. juni 2018 - Hold dig opdateret om arrangementet: Følg begivenheden på Facebook

Farlig Ungdom - vintage, veteranbiler og svingende asfaltbal

Arrangementet FARLIG UNGDOM emmer af den farverige, amerikanskinspirerede ungdomskultur, når 1950'erne gøres levende lørdag d. 16. Juni. Der sættes fokus på teenagekulturens kulturelle udtryk i mad, musik, mode, motorkøretøjer og moral.

Dagen igennem vil der strømme Rock’n’roll ud af højttalerne, og der vil være mange forskellige historiske indslag, som på forskellig vis fortæller om tiden. Der vil også være underholdning med Per Rock som DJ, danseundervisning, musikquiz, dansekonkurrence, kåring af frøken Nyvang og meget mere. Om aftenen går bandet Silver Cats på scenen og spiller op til fest. I baren sælges fadøl og lækre 50'er cocktails.

Stemningen fuldendes med amerikanerbiler & vintageboder. Vil du have en stand? Se her!
Smagsløgene forkæles med lækker mad, drikke og snacks fra tiden. Se menukort her!

Luft 50'er tøjet! Iklæd dig dit yndlings 50'er sæt og lev dig ind i det spændende årti sammen med os. Måske er det dig, der vinder konkurrencen og bliver kåret som Frk. eller Hr. Nyvang.

Direkte bus fra København. Bestil billet til den særlige bus, som kører dig direkte fra København til Andelslandsbyen - og tilbage igen.
Bussen kører fra Københavns Hovedbanegård til Andelslandsbyen kl. 11.00 og hjem igen kl. 02.00 om natten, når festen slutter.

Overnatning. Vil du gerne overnatte i Andelslandsbyen er der rig mulighed for dette. Tag din campingvogn eller dit telt med og book en plads. Eller book et værelse i vores lejrskole.
(Book sammen med køb af éntre billetten)


Kommer du i veterankøretøj eller kan du danse swing, jitterbug eller Lindy hop?

Hvis du kan danse tidens danse eller er chauffør af køretøjer fra 1959 eller ældre så giver Andelslandsbyen GRATIS ENTRE. Det eneste vi kræver til gengæld er, at du også kommer iklædt dit bedste 50'er outfit og fortæller os, hvilket køretøj du kommer i/danseforening eller lign., du er medlem af. Billetter bestilles her på siden ved hjælp af et særligt kodeord, som du får ved at skrive til formidlingsinspektør Line Jandoria Jørgensen på lj@andelslandsbyen.dk

Lokation

Andelslandsbyen Nyvang Andelslandsbyen Nyvang, Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .