Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Farm Festival 2024

Afholdt event

Farm Festival 2024

Fra DKK 229,00

Sted

Dato

01 jun 2024 kl. 12:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

UDSOLGT//Fyns hyggeligste og (måske) mindste endagsfestival!

Oplev dansk vækstlags country, blues og folkemusik når det er allerbedst! Farm Festival finder sted i naturlige omgivelser, omkring det amerikanske bjælkehus Farmen i Ullerslev på Fyn.

MUSIKPROGRAM 2024

Katrine Schmidt 

All My Exes 

Glimtvis 

Morgan Helltown & the Lost Cause

Henrik Johannessen & the Roots 

The Midnight Special

Songwriters Garden: Søren Manscher, Morten Christensen, Camille Grey 

Husk du kan lytte til årets artister på vores Spotify-playliste: Søg på Farm Festival 2024

PRAKTISK - På Farm Festival har vi fokus på den gode oplevelse- hele vejen rundt. Det betyder at du kan forvente god service, skøn stemning og ikke mindst fed lyd. På pladsen er borde, bænke, stole, tæpper, mad, drikke og delvis overdækning. Pladsen er åben fra kl. 12:00 - 24:00 og musikprogrammet starter fra kl. 12:30.

Overnatning: I samarbejde med Klokkehøj Bed and Breakfast tilbyder vi fordelagtige priser på overnatning kun 4 min fra Farmen. Lej hytter eller opslået telt. Send besked til: info@klokkehoej.com

Det er tilladt at medbringe: Tæpper, klapstole og paraplyer.

Det er ikke tilladt at medbringe: Drikkevarer eller mad som kan købes på pladsen.

*På Farm Festival er det fast tradition, at artisters spilletider ikke offentliggøres på forhånd. Festivalen handler om musikken, og i lige så høj grad artisterne, der alle fortjener et veloplagt publikum. Kom derfor fra start, nyd dagen og få alle de fantastiske (og måske uventede) musikoplevelser. Åbningsbandet offentliggøres som det eneste på forhånd.

Farm Festival støttes af Slots- og Kulturstyrelsen samt Tuborg Fondet/Rosas scenesetup.

Læs anmeldelser af Farmens koncerter på Google. På vores Facebookside kan du følge med i nyheder og læse mere om dette års Farm Festival artister: www.facebook.dk/intimkoncerter

Arrangør

FARMEN i Ullerslev på Fyn, er et orginalt amerikansk bjælkehus, hvor der afholdes små intime koncerter i stuen, samt lidt større udendørs events om sommeren. 

Vores vision er at skabe hyggelige intime oplevelser for musikelskere og musikere.

Lokation

Farmen, Østervej 21, 5540 Ullerslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .