Farmer Games 2018

01 aug 2018 kl. 12:00 - 12:30

Gravvængevej 8, 5882 Vejstrup

Farmer Games 2018

Praktisk info omkring eventet:
Deltagerbilletter inkluderer grillbuffet i prisen!
Eventet er udendørs og afholdes uanset vejret - så klæd dig efter forholdene.
Indtjekning mellem 8:00-9:00
Første event starter klokken 10:00
Vi forventer at være færdig klokken 18:00.
Der vil være mad ca. kl. 18:30
Der er mulighed for at slå telt op og blive at overnatte.
Købte billetter refunderes ikke.
Billetten skal printes og medbringes på dagen.

Tilskuere har mulighed for at købe en madbillet (mad kan IKKE købes på dagen).

Kære deltager,

Vi vil gerne invitere dig til Farmer Games på Sydfyn.

Hvis du ikke helt kender os, så vil vi gerne fortælle lidt om, hvad Farmer Games er.

Det startede egentlig med, at vi bare ville holde en lille sjov konkurrence for nogle få Crossfit-venner i Allans have. Det endte med at mere end 30 mand dukkede op fra hele Danmark - og Farmer Games var født. Da Allans have aldrig helt blev den samme igen, blev eventet rykket til lækre omgivelser nær Svendborg på Sydfyn. Her har Andreas far og stedmor været så flinke at lægge hus og og have til lige siden.


Der er sket meget siden det første spæde start i 2010. Farmer Games har bl.a. udviklet sig til at have et tema. Vi er brudt ud af fængslet, har smuglet sprit, gravet efter guld - og I år rejser vi til det vilde vesten. Vi gør meget ud af at skabe den rette stemning, og derfor arbejder vi på højtryk for at bygge, hamre, save, banke og tømre en masse udstyr sammen til Farmer Games.

For rigtigt mange deltagere er Farmer Games den allerførste konkurrence. Selvfølgelig kræver det sin kvinde eller mand at vinde de legendariske hjemmelavede trofæer. Men vi laver ikke cut-off i løbet af konkurrencen, og du får derfor lov til at dyste med hele vejen.

13906798_1744163682508945_8146452778371501314_n.jpg

Det er ikke uden grund, at vi kalder Farmer Games for Danmarks stærkeste havefest. Farmer Games er nemlig så meget mere end blot en CrossFit konkurrence. Det er hygge, smil og god mad. Farmer Games er blevet et helt særligt mødested for mennesker i og omkring det danske CrossFit miljø. Selvom vi konkurrerer mod og med hinanden, handler det for os om, at skabe et hyggeligt event, hvor samværet på tværs af boxe er i fokus.

Når konkurrencen er slut spreder duften af grill sig over farmen. Inkluderet i billetten er nemlig en lækker grill-buffet med godt slagterkød og lækkert hjemmelavet tilbehør. Madmor styrer køkkenet med masser af kærlighed, fynsk kvalitet og gode råvarer.

madmor.jpg13938072_1743614712563842_5589848080970775992_o.jpg

Efter mørkets frembrud bliver der tændt op i bålet, og vi hygger med guitar og gode røverhistorier. Det er muligt at slå telt op og blive natten over. Næste dag venter det, der af flere deltagere betragtes som det bedste ved Farmer Games, nemlig at vågne op til duften af frisk kaffe og lækker morgenmad.

Du finder vores Facebook-side her:

https://www.facebook.com/farmergames

Vi glæder os til at se dig på Farmen

De bedste hilsner

Andreas og Allan
Farmer Bosser

På Farmen er vi langt fra Regionals og andre konkurrencer. Vi gør tingene på vores egen måde, og trækker på smilebåndet når det opstår små "bøffere." Vi tilstræber at vores event skal forløbe glat og med en god og fair standard blandt dommere og hjælpere. Det hænder, at der alligevel sker små fejl undervejs, og det er ALTID noget vi evaluere på bagefter.

Fotos: Jens Henrik Koch

Herrebillet

Salg lukket

Damebillet

Salg lukket

Madbillet (tilskuere)

Salg lukket