Fars Dag Special

05 jun 2018 kl. 09:00 - 12:00

Teater Grob, Nørrebrogade 37, 2200 København

Kære Mand

D. 5. juni er det Fars Dag og hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af dét, netop på Fars Dag, med en workshop om og for Fædre og Sønner? :o)

Som optakt til workshoppen viser DR2 Temalørdag (lørdag d. 2. juni) et program om fædre og sønner, hvor min far og jeg medvirker. I programmet vil du bl.a. se 10 mænd i alderen 25 - 72 år sidde i cirkel sammen og dele historier med hinanden, hvilket viste sig at være en yderst berigende oplevelse for alle. Derfor er det oplagt at arbejde videre med dette format og derfor inviteres du til at sidde i mandecirkel med mig og andre fædre og sønner, hvor vi åbner op til en personlig, kreativ, spirituel og livsberigende proces.

Velkommen til MANDEGRUPPEN!

"FÆDRE & SØNNER" / "FAR & SØN" - en eviggyldig størrelse, hvis tematik og dynamik for de fleste mænd ofte er udfordrende, kompliceret og stærkt forbundet med statuskamp, traumer, misforståelser, svigt, anderkendelse, respekt og ikke mindst kærlighed. Samtidig oplever vi også markante strukturelle og kulturelle forandringer i samfundet, især set i lyset af #metoo-bevægelsen, hvilket giver endnu mere næring til debatten om, hvordan vi mænd skal opføre os og agere i samfundet og i relation til kvinden. Det er en vigtig og transformerende tid vi befinder os i og jeg glæder mig til at se, hvordan MANDEGRUPPEN kan bidrage til den forandring, der bør foregå - både på et individuelt og kollektivt plan.

I de timer vi har til rådighed sammen, vil du blive introduceret til en række øvelser, redskaber, metoder, som jeg har arbejdet med i en årrække i forskellige konstellationer:

Mandecirkel

Talking stick

Lytte, snakke, tegne

meditations- vejrtræknings- fysiske øvelser

introduktion til "Trommen" og sange der stammer fra gamle maya-indianske traditioner (denne proces er guidet af Diamond Bear)

Tag din far eller søn eller bror, fætter, bedste ven i hånden og del en oplevelse sammen, som du nok aldrig vil glemme.


BONUS: efter workshoppen kan du opleve en reading på det teaterstykke jeg er ved at udvikle, som hedder MANDEGRUPPEN. Men husk er reservere din gratis billet til readingen, da den ikke er en del af programmet for workshoppen. Reservér her:

https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/mandegruppen/


Jeg glæder mig til at møde dig!

De bedste hilsner

Christian Gade Bjerrum


HVEM ER JEG:

36 år ung. Født i Colombia, adopteret og opvokset i Danmark // Folketingskandidat for Alternativet i Storkreds Nordjylland // Ambassadør for Red Barnet siden 2016 // Fastansat skuespiller på Aalborg Teater frem til 2019 // Uddannet fra skuespillerskolen v/Århus Teater i 2009 // Certificeret Bikram Yoga lærer, uddannet i San Diego i 2010 // Certificeret Council Guide fra en Maya-indiansk tradition kaldet "The Teachings Of The Delicate Lodge" - uddannet i Spanien og Mexico i 2016 // Tidligere CEO og partner i Mr. Green ApS fra 2009 - 2011 // Dramatiker og iscenesætter af monologen "FAR", performance-installationen "A Saviour Is Present" og MANDEGRUPPEN.

MANDEGRUPPEN - Fars Dag Workshop

Salg lukket