Farvel, kære sofa! - Et sang-foredrag om at rydde op i sit liv og ændre sine kærlighedsspor v/Majbritte Ulrikkeholm

23 okt 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg


Foredraget er en håndsrækning til mennesker, der ønsker at gå nye veje med kærligheden; men kan i ligeså høj grad være en inspiration til mennesker, som ønsker at finde modet til transformation på andre områder i livet. Majbritte fortæller om at tage afsked og om alt det nye og smukke, der kan finde vej til de tomme rum, når vi tør sige farvel til det, der ikke tjener os mere. Og om at lade sig støtte af livets nådige hånd og om at opleve kærlighedens store mirakel.

Majbritte voksede op hos en psykisk syg mor, og som voksen blev kærlighedsrelationerne ikke et sted, hvor hun fandt styrke og fred, men et sted som kunne koste både hendes selvværd, selvrespekt og sjælefred. I mange år fulgte hun sporene fra barndommen, indtil hun en dag besluttede at arbejde sig ud af den følelsesmæssige afhængighed, der havde fulgt hende gennem livet. Hun besluttede at sætte sit gamle, forfaldne hus i stand og lade det være et symbol på en forvandling i det indre.

Majbritte vil fortælle om, hvordan hun under forløbet genfandt kontakten til sin sjæl, om hvordan hun stille forsonede sig med fortiden, og om hvordan hun på mystisk vis mødte sin elskede, da hun havde fundet sig selv og ikke længere ledte efter kærligheden.

Du kan læse mere om Majbritte på hendes hjemmeside: www.majbritteulrikkeholm.com

Foredraget foregår i Salen på 1. sal. Vi forventer udsolgt, så køb billet her. Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Medlem af CPU Viborg

Salg lukket


Ikke medlem

Salg lukket