spring til hovedindhold

Farvel Til Misbrug

Farvel Til Misbrug

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

10 mar 2024 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

FARVEL TIL MISBRUG
Hør hvordan musikeren Krølle Erik slap fri af sin håbløse afhængighed af alkohol.

Et foredrag, hvor Krølle Erik fortæller sin fantastiske historie om, den behandlingsmetode der hjalp ham for 30 år siden. En behandlingsmetode med fokus på ernæring, vitaminer og andre næringsstoffer. Det hele krydret med lidt musikindslag. Ernæringsterapeut Ida Mette Holm forklarer baggrunden for, hvordan de rette vitaminer og næringsstoffer kan mindske abstinenserne, så man lettere kan slippe fri af sin afhængighed, med mindre ubehag.

Foredraget finder sted i Pilegårdens sal på 1.sal, hvor der vil være mulighed for en forfriskning i pausen.


Ida Mettes Kostterapi

Livsfortælling: Rockmusikeren Erik har været ædru i 30 år | Alkohol & Samfund

Lokation

Brønshøjvej 17, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events