spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FARVERIG FAMILIEWORKSHOP / LÆR AT MARMORERE PÅ PAPIR

Event aflyst

FARVERIG FAMILIEWORKSHOP / LÆR AT MARMORERE PÅ PAPIR

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

22 okt 2023 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Kom og deltag i Frederiksbergmuseernes familieworkshop i efterårsferien og lær at lave farvestrålende papir med vandmarmorering. 

Inspirationen henter vi i Kimsoojas aktuelle udstilling Weaving the Light, hvor lyset spaltes i alle regnbuens farver og danner hvirvlende, nærmest marmorerede farvespil i Cisternernes mørke. Til workshoppen skal vi, ved hjælp af enkle teknikker, skabe en marmoreret effekt på overfladen af vores papir.  

Marmoreringsteknikken har en lang og rig historie med oprindelse tilbage til det gamle Kina og Japan. Teknikken blev senere udviklet i Tyrkiet og spredt over hele den islamiske verden og nåede til sidst Europa under renæssancen. I dag praktiseres marmorering over hele verden af kunstnere og håndværkere, der værdsætter skønheden og alsidigheden ved denne traditionelle kunstform.

Så kom og vær kreativ sammen med os og eksperimentér med denne farverige og unikke dekorationsteknik!

Voksne deltager gratis som ledsager til workshoppen, men hvis de vil opleve årets udstilling betales alm. entrépris på 115 kr. ved ankomst.

Bemærk, at workshoppen finder sted udendørs, og at der anvendes maling. Tag derfor gerne tøj på, der er egnet til arrangementet.

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .