eventet sluttede

Fascial flow - certificeringsclass

Gratis

Sted

Dato

13 mar 2020 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Kære dig

Vil du være med til min certificeringsopgave?  

Jeg har det sidste år gået på uddannelse til fascial flow instruktør. Et måde at arbejde med kroppen på, som jeg synes er fantastisk. Fascial flow i grupper er lidt som en yoga eller pilates-classes, som mange kender.

Jeg skal certificeres i slutningen af måneden. Til den cerfificering har jeg brug for en video af det hold, jeg instruerer. Ingen andre end mig, min lærer Jeanne og en norsk censor ser videoen. Videoen har fokus på mig som instruktør og ikke på gruppen.

Fascialflow-class og optagelsen af videoen er på fredag d. 13/3 kl 16-17.30 (jeg starter med at fortælle om hvad der skal foregå og så er der en class på 45 min til en time) 

Læs mere om fascial flow her

Det er selvfølgelig gratis - og jeg sørger for lidt sødt til ganen og kaffe og te. 

Jeg vil bede om, at tilmeldingen er bindende. 

Kærlig hilsen

Helgi

Arrangør

Lokation

Struenseegade 13A, 1, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .