Fashion Flea Market // Trendsales X Tradono // June

10 jun 2018 kl. 10:00 - 16:00

Israels Plads, Israels Pl., 1361 København

Udendørs sæsonen skydes i gang med et brag af et luksus loppemarked! Så tag din ven, veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping i hjertet af København på Israels Plads.


// SØNDAG 10. JUNI 2018 KL. 10-16 // ISRAELS PLADS, 1361 KØBENHAVN K


Vi er et high-end fashion loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer og brugere på Tradono og Trendsales.


KOM MED!

Kom med til en hel dag med secondhand shopping med det bedste udvalg af modetøj for mænd og kvinder. Gør dig nogle kup i både den dyre og den billige ende, og find de ting du har ønsket dig! Når man shopper secondhand er der dobbelt på indholdet i poserne, og samvittigheden forbliver ren. Kom og vær en del af kampen mod tøjspild, og få dig en opdateret sommergarderobe samtidig.


VIL DU VÆRE STADEHOLDER?
En stade inkluderer ét bord og to stole og koster 550,- kr. Derudover står vi for at stille prøverum og spejle til rådighed. Det er også muligt at leje op til to stativer for 100 kr. pr. styk. Hvis du vil have fat i en af vores eftertragtede stader, kan du komme på venteliste. Alt du skal gøre er at sende os en mail på event@tradono.com.


VIRKSOMHED?
Vil du som virksomhed promovere, sælge eller sample varer på vores platforme, og være synlig hos en relevant målgruppe, bedes du tage kontakt til event@tradono.com.


I tilfælde af dårligt vejr er refundering af købte stader ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder på event@tradono.com. Vi hjælper dig gerne med at finde en køber, da vi tit har en venteliste.


Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com eller trendsales@support.dk.


Vi glæder os til at se jer!