Fashion Flea Market // Trendsales X Tradono // May

06 maj 2018 kl. 10:00 - 16:00

Store Kannikestræde 19, Store Kannikestræde 19, 1169 København


Vi gentager successen for vores Fashion Flea Market og du inviteres derfor med til vores high-end secondhand marked i hjertet af København! Så tag din ven, veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping på Store Kannikestræde 19 søndag den 06. maj 2018 fra kl. 10.00 - 16.00.

Vi er et moderne fashion loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories til mænd og kvinder. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer og brugere på Tradono og Trendsales.

VIL DU MED?

Entré kl. 10.00 - 12.00 = 50 kr: Her er du blandt de første besøgende og kan shoppe amok blandt stadeholdernes bedste ting!

Entré kl. 12.00 - 15.00 = 30 kr: Fra kl 12.00, kan du gøre dig nogle kup i både den dyre og den billige ende og finde de ting du har ønsket dig! Når man shopper secondhand er der dobbelt på indholdet i poserne og samvittigheden forbliver ren.

Entré kl. 15.00 - 16.00 = GRATIS: Tør du godt at vente til allersidst, kan du komme ind ganske gratis efter kl 15.00.

OBS: Er du TradonoClub medlem eller Trendsales VIP-medlem kommer du gratis ind til vores markeder! Alt du skal gøre er at vise dit medlemskab i døren.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?

En stade inkluderer ét bord og to stole og koster 550,- kr. søndag den 06. maj. Derudover står vi for at stille prøverum og spejle op til rådighed. Det er muligt at leje op til to stativer for 100 kr. pr. styk. Der er begrænset med pladser til markedet den 06. maj, men tøv ej... Vi holder også et større marked søndag den 10. juni på Israels Plads. Hvis du vil have fat i en af vores eftertragtede stader, kan du komme på venteliste. Alt du skal gøre er at sende os en mail på event@tradono.com.


VIRKSOMHED?
Vil du som virksomhed promovere, sælge eller sample varer på vores platforme, og være synlig hos en relevant målgruppe, bedes du tage kontakt til event@tradono.com.

Refundering eller ombytning af købte billetter er ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder på event@tradono.com. Vi hjælper dig gerne med at finde en køber, da vi tit har en venteliste.

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com eller på vores Facebook side: Tradono

Entré 10.00 - 12.00

Salg lukket


Entré 12.00 - 15.00

Salg lukket