FASHION GROWTH 2018

24 apr 2018 kl. 09:20 - 12:55

FASHION GROWTH, Aarhus Teater, Teatergaden, 8000 Aarhus C

En af udfordringerne i modebranchen er adgang til viden og kapital til vækst. Derfor etablerede HEADSTART FASHION (HSF) i samarbejde med Danske Bank ”Fashion Growth” i 2017. Omdrejningspunktet er at koble kapitalstærke investorer med modevirksomheder.

Den kendte modemand, Christian Stadil, som er CEO i konglomeratet Thornico og passioneret investor er formand for Fashion Growth:

-Jeg har fulgt HEADSTART FASHION igennem længere tid og samarbejde med Danske Bank om vækstinitiativet ”Fashion Growth” er både forfriskende og vigtigt i en tid, hvor en stor del af investormiljøets fokus retter sig mod teknologivirksomheder, ” siger han.

INVESTORER

Christian Stadil, Thornico

Jens Poulsen, DKcompany

Peter Hildebrandt, Woden

Peder Tang, Minimum

Emil Vilain, Slikhaarshop

Henrik Hansen, LauRie

Peter Frandsen, Verpan

Charlotte Egelund, Fashion Society

Christian Junge, Junge

Carl Erik Skovgaard, Delacour


Direktør i HEADSTART FASHION Christian Chapelle ser meget frem til ”Fashion Growth” og siger:

-HEADSTART FASHION har et kontinuerligt samarbejde med Danske Bank, hvor vi i fællesskab sætter fokus på at udvikle modebranchen. Efter kick-starten i 2017 er vi nu klar til en ny forbedret udgave af ”Fashion Growth”. Vi ved at det kan være en udfordring at finde risikovillig kapital, siger han og fortsætter: ”Vi ønsker at være bindeledet mellem de deltagende modevirksomheder og investorerne, og vi håber på at det vil føre til at der indskydes risikovillig kapital i de pågældende virksomheder."

Poul Nielsen, områdedirektør for Danske Banks erhvervskunder i Østjylland, glæder sig til samarbejdet:

-Modebranchen skaber værdi for Danmark og er kendetegnet ved mange dygtige virksomheder med høj vækst, stor eksportandel og mange ansatte. Med ”Fashion Growth” fortsætter vi det gode samarbejde med HEADSTART FASHION og sætter endnu mere fokus på udfordringen med fremskaffelse af risikovillig kapital fra investorer.

Fashion Growth 2018

Salg lukket