spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Fashionably Lates: Camouflage fra skyttegrav til storbyjunglen – tendenser i modens mønstre

Event aflyst

Fashionably Lates: Camouflage fra skyttegrav til storbyjunglen – tendenser i modens mønstre

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

22 aug 2019 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Hvorfor er camouflage blevet et tilbagevendende tema i nyere tids mode? Ud over at have klare associationer med militæret er camouflage-looket uløseligt forbundet med revolution, modstandskamp og det skær af mystik, som omgiver guerillaen. I de senere år er den såkaldte ’by-camouflage’ (urban camouflage) især blevet brugt af afrikanske-amerikanske rock grupper, mens kvindelige kunstnere har omfavnet stilen som et symbol på deres styrke som køn (empowerment). Samtidig gør farverigdommen og formerne i camouflage-mønstrene dem æstetisk tiltrækkende i sig selv. Samtidig er camouflage funbktionelt i outdoor og militære sammenhænge og såkaldte ’intelligente tekstiler’ gør os nu i stand til at blande os fuldstændigt ind med vores omgivelser – ligesom det allerede længe har været tilfældet med kamæleoner og blæksprutter!

Om foredragsholderen: Michael A. Langkjær er historiker, Ph.d., og ansat ved Københavns Universitets Saxo Institut. Michael Langkjær forsker bl.a. i mode- og kostumehistorie med speciale i populær- og ungdomskulturers tøjstil.

  Fashionably Lates 

  Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 - 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

  Arrangør

  Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

  Lokation

  Geologisk Museum Geologisk Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .