Fashionably Lates: Den perfekte bæredygtige garderobe?

23 apr 2019 kl. 17:00 - 18:00

Geologisk Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København

Den perfekte bæredygtige garderobe?

Foredrag v. Suzi Christoffersen, tekstilekspert og grundlægger af Closed Loop

Hvordan bliver fremtidens bæredygtige garderobe? Kommer den til at bestå udelukkende af Slow Fashion, Fast Fashion, naturmaterialer eller er det innovative high-tech-materialer der kommer til at fylde fremtidens klædeskabe? Ekspert i bæredygtige tekstilproduktion Suzi Christoffersen præsenterer sit bud på fremtidens materialer og Multi speed wardrobe” – hvor vores hverdagsmode både rummer behov for udskiftning og omskiftelighed og for produkter der kan holde i årevis.

Fashionably Lates

Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 - 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

Bag om foredragsholderen

Suzi Christoffersen er grundlægger af konsulentvirksomheden Closed Loop, hvor hun dagligt bidrager til modebranchens overgang til en mere ansvarsbevidst og bæredygtig dagsorden. Igennem sin karriere har Suzi opbygget dybdegående viden indenfor modebranchens sociale- og miljømæssige udfordringer og løsninger. Hun erspecialist i innovative materialer og samarbejder med skandinaviske brands i processen om at opnå certificeringer samt udviklingen af bæredygtige strategier. I 2017 overtog Closed Loop ejerskabet af tekstilplatformen The Fabric Source efter Danish Fashion Institute hvor design- og produktionsvirksomheder kan source bæredygtige materialer.

For flere Fashionably Lates:

Pels – imellem mode og natur

Blomsters betydning i mode og tekstil

Billet til foredraget inkl. adgang til udstillingen på dagen

DKK 145,00 + DKK 15,86 gebyr

Billet til foredraget

DKK 75,00 + DKK 10,61 gebyr

Billet for årskortholdere

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr

Ungdomsbillet (under 25 år)

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr