spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fashionably Lates: Den perfekte bæredygtige garderobe?

Afholdt event

Fashionably Lates: Den perfekte bæredygtige garderobe?

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

23 apr 2019 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Den perfekte bæredygtige garderobe?

Foredrag v. Suzi Christoffersen, tekstilekspert og grundlægger af Closed Loop

Hvordan bliver fremtidens bæredygtige garderobe? Kommer den til at bestå udelukkende af Slow Fashion, Fast Fashion, naturmaterialer eller er det innovative high-tech-materialer der kommer til at fylde fremtidens klædeskabe? Ekspert i bæredygtige tekstilproduktion Suzi Christoffersen præsenterer sit bud på fremtidens materialer og Multi speed wardrobe” – hvor vores hverdagsmode både rummer behov for udskiftning og omskiftelighed og for produkter der kan holde i årevis.

Fashionably Lates

Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 - 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

Bag om foredragsholderen

Suzi Christoffersen er grundlægger af konsulentvirksomheden Closed Loop, hvor hun dagligt bidrager til modebranchens overgang til en mere ansvarsbevidst og bæredygtig dagsorden. Igennem sin karriere har Suzi opbygget dybdegående viden indenfor modebranchens sociale- og miljømæssige udfordringer og løsninger. Hun erspecialist i innovative materialer og samarbejder med skandinaviske brands i processen om at opnå certificeringer samt udviklingen af bæredygtige strategier. I 2017 overtog Closed Loop ejerskabet af tekstilplatformen The Fabric Source efter Danish Fashion Institute hvor design- og produktionsvirksomheder kan source bæredygtige materialer.

For flere Fashionably Lates:

Pels – imellem mode og natur

Blomsters betydning i mode og tekstil

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Geologisk Museum Geologisk Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .