Fashionably Lates: Pels – imellem mode og natur

28 maj 2019 kl. 17:00 - 18:00

Geologisk Museum, Øster Voldgade 5 - 7, 1350 København

Pels – imellem mode og natur        

Foredrag v. Else Skjold, ekspert i design og bæredygtighed, lektor på Designskolen i Kolding.

Intet sætter debatten om vores forhold til natur og tøjkultur i spil som pels. Pels var menneskets første form for tøj – og pels har op gennem menneskets historie været et symbol på status og rigdom. I dag er pels centrum for debatter og overvejelser om forholdet mellem menneske og natur, etik og kultur. Ekspert i bæredygtigt design Else Skjold sætter i dette foredrag pels i perspektiv. Hun vil gøre os klogere på menneskets forhold til pels og fortælle om pels som materiale i forhold til design og bæredygtighed.

Fashionably Lates

Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 – 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

Bag om foredragsholderen

Else Skjold er lektor, Ph.d., i design og bæredygtighed på Designskolen Kolding. Foredraget er baseret på hendes 4,5 års lange forskning i pels, bæredygtighed og design som lå i rammerne af et partnerskabssamarbejde mellem Designskolen Kolding og Kopenhagen Fur.

For flere Fashionably Lates:

Den perfekte bæredygtige garderobe?

Blomsters betydning i mode og tekstil

Billet til foredraget inkl. adgang til udstillingen på dagen

DKK 145,00 + DKK 15,86 gebyr

Billet til foredraget

DKK 75,00 + DKK 10,61 gebyr

Billet for årskortholdere

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr

Ungdomsbillet (under 25 år)

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr