Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Fastelavn @ BLOX

Afholdt event

Fastelavn @ BLOX

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 feb 2022 kl. 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Fastelavn @ BLOX er et nyt event for børnefamilier på Bryghuspladsen foran BLOX. Kom og vær med til at slå katten af en bæredygtig genbrugstønde, lave fastelavnsris og masker og mød endelig op i sej udklædning (gerne hjemmelavet og eventuelt i genbrugsmaterialer - dog ikke et must). Vind flotte præmier for mest kreative kostume. Vi sørger for fastelavnsboller, godteposer og kakao til børnene og BLOX Eats holder caféen åben med varm kaffe og sandwichs til forældrene.

Der er tre aldersgrupper i tøndeslagning; vi kroner musedronning og -konge (2-5 år), kattedronning og -konge (6-10 år) og hundedronning og -konge (11-15 år).

Tilmelding nødvendig pr. barn. Kom gerne lidt før tøndeslagningstidspunkt og bliv endelig hængende efterfølgende.

Arrangør

Lokation

Bryghuspladsen Bryghuspladsen, Bryghusgade 8, 1473 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .