Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fastelavnskoncert med Trommetroldens Trio Smukke melodier, sprudlende afrikanske rytmer, medrivende sange

Afholdt event

Fastelavnskoncert med Trommetroldens Trio Smukke melodier, sprudlende afrikanske rytmer, medrivende sange

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

19 feb 2023 kl. 11:00 - 12:00

Beskrivelse

World Scene Platform together with Impact Roasters, Geez Copenhagen and Støberiet presents Vinter Jazz programme.

OBS: spillested er Impact Roasters
Adressen er Flintholm Alle 55, 1sal, 2000 Frederiksberg


Katrine Suwalski: Saxofon, 

Fløjte, SangRikke Schelde: Piano, Sang

Ayi Solomon: Percussion, Sang, Dans


Kom til Fastelavnskoncert med TrommetroldensTrio.

Klæd dig ud eller kom som du er! Vi vil synge, danse, spille og selvfølgelig fejre Fastelavn! 

Vi skal møde katten der sprang ud af tønden og løb væk og gemte sig –langt ude i Trylleskoven.Her hygger hun sig med Trommetroldens tipoldefar og mange andre mystiske væsner!Vestafrikanske rytmer blandes med smukke melodier og lyriske tekster der er lige til at synge med på.

Musik og tekster er af jazzsaxofonisten og komponisten Katrine Suwalski,i tæt samspil med den virtuose percussionist Ayi Solomon og den suveræne sangerinde og pianist Rikke Schelde. Fortællingenretter sig primært mod de 3-8-årige.Musikken kan nydes af børn og voksne i alle aldre.

www.suwalski.dk

Lokation

Impact Roasters, Flintholm Alle 55, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .